Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TOMMY COLLECTION от TOMMY JEANS се завръща за сезон пролет 2023


United Partners


TOMMY COLLECTION от TOMMY JEANS се завръща за сезон пролет 2023

Новата колекция е вдъхновена от съвременните стрийт класики миксирани с ритъма на Чикано културата в Япония

 

Tommy Hilfiger представи следващата глава от историята на TOMMY COLLECTION от TOMMY JEANS. Черпейки вдъхновение от своите корени в хип-хопа, TOMMY COLLECTION се свързва с общности по целия свят, движещи уличната култура чрез прогресивни, но близки до корените си идеи. Този сезон TOMMY JEANS навлиза в света на субжанра Чикано в японската култура

Пролетната колекция за сезон 2023 хвърля съвременна светлина към архивното минало на TOMMY JEANS. Ключовите модели за сезона са ветровката Chicago в емблематичните за американската модна къща цветове червено, бяло и синьо, широките дънки Aiden, сякаш взети директно от музикален хип-хоп клип, както и жилетката Letterman. Моделите от колекцията си играят с пропорциите и опциите за наслояване, като същевременно смесват preppy, скейт и хип-хоп естетиката. Спортните силуети са прекроени през калейдоскопа на културите и архивните модели на бранда. 

Кампанията за сезон пролет 2023 е заснета от базирания в Лондон фотограф Тео Котъл, а видеооператорът Йохай Хага Пета улавя сцената на нощния токийски район Шибуя. Резултатът е симбиоза между мотивите в колекцията и почит към субкултурата. 

Обратно към всички новини от агенциите