Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77” ЕООД и търговската им верига от онлайн и физически магазини БГ Хлапета


V+O Communication


Soft1 Cloud ERP подкрепя дигиталната трансформация във ,,ВЕКТОР 77” ЕООД и търговската им верига от онлайн и физически магазини БГ Хлапета

„Вектор 77“ ЕООД, водеща българска компания за търговия на дребно с бебешки и детски продукти, която успешно развива своите магазини „БГ ХЛАПЕТА“, избра цялостното ERP решение на SoftOnе, за да обедини всички свои бизнес процеси в една иновативна платформа.

Богатата и мощна функционалност на Soft1 Cloud ERP дава възможност на „Вектор 77“ ЕООД да обедини търговското и финансовото си управление в единна съвременна ERP платформа, конфигурирана така, че да съответства на индивидуалния начин на работа и конкретните бизнес нужди на  компанията.

Чрез внедряването на Soft1 Cloud ERP, „Вектор 77“ ЕООД вече има ясна и лесна проследимост на складовите си наличности и постига по-висока производителност, обработвайки значително по-голямо количество онлайн поръчки. Решението значително намалява необходимостта от неавтоматизирано въвеждане на данни, като имена на клиенти и детайли за адресите на доставка, което не само спестява време, но и намалява риска от човешки грешки. Компанията вече разполага с подробна отчетност и със значително по-добър анализ на продажбите си, което подпомага вземането на навременни и точни управленски решения за развитието на бизнеса.

Интеграцията на Soft1 Cloud ERP и дейността на „Вектор 77“ ЕООД, свързана с електронната търговия, подпомага компанията да подобри своите цялостни бизнес процеси, да оптимизира функционалността на своя уеб магазин и онлайн каталози и да гарантира, че ценовите параметри са актуални и винаги в съответствие с пазарните условия и търсенето.

Г-н Димо Димов, управител на „Вектор 77“ ЕООД заяви: „Направихме сериозно проучване на пазара на ERP в България, защото си давахме ясна сметка, че ако искаме да имаме истинска бизнес полза от внедряването на такова решение, то част от процесите и функциите му трябва да са направени индивидуално за нашия бизнес, а не да се обвържем с решение със строго изградена функционалност и невъзможност да бъде променяно според нашите нужди. Soft1 Cloud ERP покрива всичките ни изисквания и твърдо вярвам, че е един от най-добрите софтуери на българския пазар.  Качеството на работата и на професионализма е на много високо ниво, както и силно оценяваме бързата реакция на специалистите на SoftOne при възникнали бизнес казуси.“.

За SoftOne Bulgaria: SoftOne Bulgaria е местният офис на SoftOne Technologies S.A., лидер в разработването и предлагането на софтуерни продукти и услуги за бизнеса. 

SoftOne Technologies S.A. е динамична софтуерна компания, основана през 2002 г., която се концентрира върху разработването на ERP, CRM и иновативни услуги в облака. SoftOne е с централно управление в Атина, Гърция и осигурява бизнес решения както локално, така и под формата на софтуер като услуга (SaaS) на средни и големи организации, като е удостоено с множество награди за лидерство на пазара и иновации. Днес SoftOne има повече от 300 служители на пълен работен ден в Гърция (централа), Румъния, Кипър и България (дъщерни дружества). Решенията на SoftOne са мощни, интегрирани и лесни за работа. Те обединяват бизнес процесите в цялото предприятие, с помощта на единна, интегрирана платформа. Приложенията и решенията Soft1 се използват от над 28.000 компании на няколко международни пазара и се поддържат чрез обширна мрежа от (над 600) партньори.

За SOFTONE Group: SOFTONE Group е една от най-големите технологични екосистеми в Гърция и Югоизточна Европа, която включва шест водещи марки (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS, Regate, IMPACT и cosmoONE), в които в момента работят повече от 450 технологични и бизнес професионалисти. Компаниите от Групата се фокусират върху разработването на бизнес и счетоводни софтуерни решения, иновативни облачни услуги, приложения за корпоративна мобилност и решения за електронно фактуриране и доставки, като са спечелили множество награди и отличия, за своята иновативност и принос в подкрепа на процеса на дигитална трансформация на компаниите.

Приложенията и решенията на Групата се използват от повече от 75 000 компании в Гърция и няколко международни пазара (Кипър, Румъния, България) и се поддържат чрез широка (+600) мрежа от партньорски канали. Следвайки постоянния си стратегически ангажимент към иновациите, задвижвани от авангардни облачни технологии, SOFTONE GROUP днес е безспорен лидер на гръцкия пазар на облачни решения и решаващ играч в Югоизточна Европа с повече от 50 000 облачни (SaaS) инсталации. Освен това SOFTONE Group е най-големият доставчик на решения за електронно фактуриране, верига за доставки и B2B решения в Гърция. Високото възприемане на портфолиото от продукти и услуги на групата формира най-голямата екосистема от B2B решения на гръцкия пазар, свързваща повече от 350 000 компании.

Обратно към всички новини от агенциите