Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Сбогом, ENERGY COFFEE, здравей ICE COFFEE!


Chapter 4


Сбогом, ENERGY COFFEE, здравей ICE COFFEE!

От м. март 2023 г. готовите за пиене айс кафета на водещата в Унгария марка и избраните от българските потребители за Продукт на годината 2022 кафе напитки ще бъдат налични под ново име, с обновена визия и с малки подобрения на рецептата. Това означава, че популярната марка за айс кафета, известна по-рано като ENERGY COFFEE, ще бъде достъпна в търговската мрежа под името ICE COFFEE, с независим образ и комуникация от родителската марка.

HELL стартира своята гама ENERGY COFFEE в България през 2020 г. с 3 вкуса. Високото качество, истинското мляко, екстрактите от кафе Арабика и Робуста и хармоничният аромат бързо печелят одобрението на потребителите. Линията се превърна в истинско семейство, тъй като любителите на айс кафета в България вече могат да избират сред 5 вкуса: освен Лате, Капучино и Двойно еспресо, има Солен карамел за тези, които търсят нещо специално, и Slim Latte за потребителите, които следват режим, тъй като не съдържа добавена захар.

Четири години от пускането на марката на пазара, е време двата големи бранда, HELL ENERGY и ENERGY COFFEE да се отделят един от друг, стратегически и творчески. Като първа стъпка, гамата ще бъде ребрандирана, така че любителите на айс кафето вече ще откриват продуктите на рафтовете под името ICE COFFEE, което прави марката още по-лесна за намиране. Успоредно с промяната на името, 250-милилитровото кенче от безкрайно рециклируем алуминий също ще бъде обновено, което ще даде на цялото портфолио по-последователен, изчистен дизайн и малки подобрения в рецептата.

"Решихме, че е време да прецизираме опаковката и формулирането на нашите айс кафета. Искахме да позиционираме марката малко по-силно в категорията кафе, така че сега да е ясно за всички какво представляват тези напитки: готини, смели, стилни, висококачествени, с широка гама от вкусове, истински кафе екстракти и кофеин от 40 mg/100ml, всички в безкрайно рециклируеми кенчета“, казва Дора Секерес, старши бранд мениджър на ICE COFFEE.

Обратно към всички новини от агенциите