Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Разнообразие от интересни образователни карти за деца


ДЕЛГА ЕООД - SEO агенция Ganbox


Разнообразие от интересни образователни карти за деца

Образователните занимателни игри, активни карти, книги и други подобни пособия са начин децата да се забавляват, а в същото време и да учат. Така могат да се обучават не само за учениците, но и за много по-малки деца, включително такива на възраст 1-3 години. Именно върху образователни материали за деца на тази възраст акцентираме тук. Тяхното развитие може да бъде подпомогнато с използването на образователни карти от типа на „Аз броя“, „Къде живеят животните“, „В детската градина“ и други.

В тази категория ще срещнете:

Образователни карти за деца на 1-3 годишна възраст

Включени са редица области на интелектуално развитие, които да помогнат на децата да учат и да се забавляват. Някои от тях са на тема животни, други ги учат на букви и числа. Трети активни карти са на тема спортове, емоции, човешкото тяло, сезоните и такива от типа „СМЯХ“, в които са включени смешни нотки за още повече забавление.

С карти за деца от тази категория децата могат да научат формите и цветовете, превозните средства, сезоните, жизнените цикли. Има и модели, които се фокусират върху ситуации – „В магазина“, „У дома“, „В детската градина“ и т.н.

Някои от картите са специфично „мемори“, тоест, те целят да развият специално паметта на децата с разнообразни дейности и материали.

Налични са и образователни карти за бебе, които са още по-опростени, за да могат да се използват още от най-ранната възраст с цел подпомагане на развитието на детето.

Като цяло, продуктите активни карти за деца позволяват интерактивни образователни занимания със забавен елемент. Те съдействат за развитието на децата не само интелектуално, но и емоционално. Някои от моделите позволяват и писане директно с маркер (специално предоставен в кутийката), с който децата да развиват и фините си моторни умения. С някои от картите може, включително, да се разкаже история. Това позволява да се развиват и езиковите умения на детето, като се набляга върху естественото желание на малчуганите да създават истории за света около себе си.

Образователните карти на Клевър Бук позволяват на децата да учат от най-ранна детска възраст, като дейностите са проектирани като игри. Картите са компактно побрани в малка кутийка и могат лесно да бъдат взети навсякъде с вас. Проектирани са с мисъл за деца от възрастова група 1-3 години. Техният дизайн, форма, цветове и илюстрации са интересни, свежи и с топли цветове.

Забавни карти за игра

В същото време са предоставени и карти за игра на различни теми, които развиват интелекта, емоционалното развитие и умствените способности на децата. Включени са специфични тематики, като спортове, емоции и други подобни. С тях се добавя още едно ниво на забавление, което позволява на децата да разберат от ранна възраст, че ученето не означава непременно нещо скучно. 

 

Обратно към всички новини от агенциите