Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Популярната актриса Кийра Найтли завладява стрийминг платформата FilmBox+ с романтичната драма „Щура нощ“


M3 Communications Group, Inc.


Популярната актриса Кийра Найтли завладява стрийминг платформата FilmBox+ с романтичната драма „Щура нощ“

Нейн екранен партньор е харизматичният Сам Уъртингтън, с който заедно успяват да създадат неповторим кино шедьовър
 

FilmBox+ ще изненада зрителите с по-философски и различен поглед над живота с филма „Щура нощ“. Романтичната драма, която е част от специалната селекция филми на стрийминг платформата, е с участието на любимите актьори Кийра Найтли, която влиза в ролята на Джоана Рийд, и Сам Уъртингтън, в ролята на Майкъл Рийд. Сценарият ще постави и двамата пред различни изкушения, но дали те ще се поддадат или ще останат верни един на друг, зрителите могат да разберат на платформата на FilmBox+.


Интригуващо замислената история има неочаквани и въздействащи обрати. Различните гледни точки на двамата главни герои разкриват действителни човешки емоции. Зрители споделят, че всеки път, когато гледат този филм, откриват нещо ново, освен за героите, но и за самите себе си. Писателката Джоана и съпругът ѝ, брокерът – Майкъл са разделени за една нощ, заради командировка. През тази нощ съдбата ги срещна с хора от миналото и настоящето им, които могат да променят живота им изцяло, но дали за на пръв поглед щастливото семейство това е желано изкушение или непреодолимо изпитание, зрителите могат да проследят на  платформата на FilmBox+.

Сценарият успява умело да предаде дълбоки послания и да даде шанс за различни интерпретации на публиката, благодарение на блестящо изиграната роля на Кийра Найтли и нейния екранен партньор – харизматичния Сам Уъртингтън. Заедно те успяват да създадат неповторим кино шедьовър.  

„Щура нощ“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

 

Обратно към всички новини от агенциите