Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Витрините с обслужване на Kaufland са най-харесвани от клиентите


V+O Communication


Витрините с обслужване на Kaufland са най-харесвани от клиентите

– Във връзка с 17-тия си рожден ден, най-голямата верига хипермаркети у нас Kaufland България продължава с равносметката за дейността си по ключови за бизнеса теми, като отчита огромен клиентски интерес към витрините с обслужване в магазинната мрежа. Над 435 000 души купуват различни продукти от витрините на седмична база, като най-посещаваната витрина на ритейлъра е тази в един от хипермаркетите на гр. Пловдив. Над 400 вида са свежите артикули, които се предлагат ежедневно на всяка една витрина, като сред тях са сирена и кашкавали, прясно месо и колбаси, маслини и салати. В 28 от хипермаркетите от веригата на витрината се предлагат всеки ден над 20 вида свежа риба и морски дарове, като новообособените специализирани витрини са разположени в магазините в Благоевград, Враца, Карлово и Перник. 

Сред най-продаваните продукти от витрината на хипермаркета са пресните охладени пилешко и свинско месо. В началото на 2023 г. компанията се превърна в единственият ритейлър, който сертифицира качеството на каймата и мляното месо от собствените си български марки "Брей" и "Шеф Месар", които се предлагат на витрините в цялата страна. Сертификатът удостоверява, че продуктите отговарят на 150 критерия за качество TÜV AUSTRIA, включително за съхранение и безопасност.

В последните години, компанията поетапно подменя хладилните агенти на витрините с обслужване с такива, които са нискоемисионни и щадящи природата. Към момента веригата е подменила изцяло хладилните инсталации в 15 свои хипермаркета, като плановете за 2023 г. е да бъдат подменени още 3.   

 

Представително проучване, извършено от независимия институт Kantar, поставя на първо място витрините на Kaufland България в контекста на удовлетвореност на клиентите и доверие към марката. Запитаните са оценили най-високо представянето на компанията по отношение на  обслужването, учтивостта на служителите, чистотата и хигиената, презентацията на продуктите и времето за чакане на витрината за обслужване. Най-големият ритейлър в България е получил най-висока оценка от клиентите в категории свежест, качество, цена, разнообразие и изглед на продуктите в продуктови категории прясно месо, млечни продукти, колбаси. 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,9 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители. През 2023 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Обратно към всички новини от агенциите