Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Петъчната игра на Yettel идва с отстъпки до 30% през март


d:istinkt


Петъчната игра на Yettel идва с отстъпки до 30% през март

И през март играта „Петък с Yettel” няма да пропусне да изненада потребителите с атрактивни отстъпки за смарт устройства и разнообразни партньорски оферти. В последния работен ден от седмицата клиентите на оператора могат да открият специалния банер на играта в мобилното приложение Yettel и да изтрият виртуалната скреч карта, която разкрива спечелената отстъпка. През март сред промокодовете са скрити предложения от  партньорите на телекома: магазини за премиум козметични марки Zlatna Ribka, верига хотели „Шарлопов груп“, Booking.com, Top Rent a Car, Escreo и Praktis.

Отстъпка от 30% за смарт часовника RIVERSONG Motive 5E ще зарадва всеки почитател на активния начин на живот. С тънък и лек дисплей, повече от 100 спортни режима и целодневно наблюдение на здравето, той е идеалното допълнение за тези, които обичат да спортуват и да се грижат за себе си. През целия март потребителите могат да спечелят и 20% намаление за смартфон POCO X4 GT 5G 128GB и 25% за POCO M4 5G 64GB, който  впечатлява със своята 5G връзкa с Mediatek Dimensity 700, дълготрайна батерия и стилен дизайн. Любителите на музиката и аудио форматите ще имат възможността да се сдобият с отстъпка от 20% за 2 модела страхотни безжичните слушалки –  HUAWEI FreeBuds Pro 2 и XIAOMI Redmi Buds 3 Pro.

Точно навреме за пролетно разкрасяване през март с изненада в петъчната игра се включват и партньорите от Zlatna Ribka. Всеки петък от месеца веригата магазини за премиум козметични марки ще участва с 10% отстъпка за козметика за коса на разнообразни брандове. На прага на сезона на ремонтите строителният хипермаркет Praktis се включва в играта „Петък с Yettel” с 15% намаление, а иновативните бои ESCREO предоставят промокод за 100 лв. отстъпка при поръчка над 290 лв. Топлото време предразполага и към повече пътувания, които ще бъдат по-достъпни, ако късметът на участниците в играта им донесе 12% за кола под наем от Top Rent A Car, 11% намаление за нощувка в хотелите на „Шарлопов груп“ и 4% кешбек при резервация на почивка през платформата Booking.com. 

Всеки потребител на мобилното приложение на Yettel може да участва в играта по веднъж дневно всеки петък, а спечеления промокод има възможност да сподели с приятел или любим човек, който също е в мрежата на телекома. 

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

Обратно към всички новини от агенциите