Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Безплатни прегледи за профилактика и лечение на съдови заболявания в Regina Life Clinic в София


M3 Communications Group, Inc.


Безплатни прегледи за профилактика и лечение на съдови заболявания в Regina Life Clinic в София

Безплатни консултации и специфични изследвания за съдови заболявания ще предостави съдовият хирург д-р Гергана Димитрова. Тя е част от екипа на Regina Life Clinic, специализиран медицински център в София, където и от 8 и 22 февруари тя ще провежда консултация и диагностика, сваляне на анамнеза и изследване с ехограф за ранна диагностика, превенция и лечение на съдови заболявания. В България голяма част от населението страда от съдови заболявания, като близо 50% от българите имат Хроничната венозна болест (ХВБ), част от която са и разширените вени. Заболяването се среща по-често сред женския пол и в голям процент от случаите остава недиагностицирано и нелекувано, което води до сериозни усложнения. Това твърдят специалистите от Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА).

Безплатните прегледи в Regina Life Clinic ще се провеждат с предварително записан час на телефон +359 877 765 656. Клиниката се намира на ул. „Околовръстен път“ 251А, сграда Ring Tower, и приема пациенти всеки делничен ден от 08.30 до 18.00 ч., както и всяка събота от 10:00 до 16:00 ч.

„В Regina Life Clinic сме убедени в здравната значимост на профилактиката. Провеждането на такива прегледи е изключително полезно и важно за навременната диагностика на най-честите хронични заболявания още в началото, когато лечението им е по-лесно и възможно. Прегледите са особено важни при хора с оплаквания от разширени вени, отоци, проблеми с оросяването на крайниците, незарастващи рани на долни крайници и други съдови заболявания. Затова препоръчваме на пациентите си редовните профилактични прегледи, за да се радват на здравословен и щастлив живот“, сподели д-р Гергана Димитрова, съдов хирург и част от екипа на Regina Life Clinic.

Д-р Димитрова е специалист по съдова хирургия с повече от 10-годишен опит като лекар. Тя има множество участия в български научни форуми и е член на Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА). Като част от екипа на Regina Life Clinic тя допринася за внедряване на съвременните методи за диагностика и лечение на венозната патология.

Безплатните прегледи са част от дългосрочната инициатива на Regina Life Clinic да повиши осведомеността и да полага усилия за превенция и контролирано лечение на болестите. Клиниката предлага широка гама персонални услуги спрямо целите на пациентите, включващи консултации със съдов хирург, ендокринолог, кардиолог, ортопед, онколог, гастроентеролог, клиничен диетолог и психолог, специализирани и лабораторни изследвания, интравенозни терапии и витаминозни шотове, изготвяне на хранителни режими, анти-ейджинг и слим-фит програми. 

Можете да разгледате повече за услугите и специалистите в Regina Life Clinic на www.reginalife.clinic. 

Обратно към всички новини от агенциите