Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Пилотният брой на списание Where Sofia можете да намерите БЕЗПЛАТНО на територията на София в пет-, четири- и тризвездни хотели.


Ink Publishers Ltd


Пилотният брой на списание Where Sofia можете да намерите БЕЗПЛАТНО на територията на София в пет-, четири- и тризвездни хотели.
Списание Where е най-голямото издание в световен мащаб, насочено към посетителите на конкретен град или държава. Издава се в 48 страни по целия свят. От 75 години насам, Where е източник на основна информация сред посетителите на определени дестинации. Where Sofia Magazine е българското издание по американски лиценз, представящо на чуждестранните посетители в столицата вътрешни сведения за града, включващи събития и забележителности, които оформят облика му. Where Sofia е списание в стила на гайдовете, съдържащо всичко, което интересува читателите му. Изданието помага на гостите на града да се чувстват като местни, предоставяйки им акуратна, изчерпателна и навременна информация. Полезните статии в Where Sofia, заедно с актуалната и кратка информация, съставят най-цялостния гайд за топ ресторанти, магазини, атракции, изложби, екскурзии и атрактивни дестинации извън града. С впечатляващата си корица, подробни карти и богато съдържание от информация на всяка страница, списанието е задължително да присъства на всяка рецепция и е идеално за рекламодатели, които искат да достигнат читателите, когато те са навън, изучавайки града и околностите му. Отговаряйки на динамичния начин на живот на платежоспособните читатели, Where Sofia Magazine е съществен инструмент за таргетиране на активна и отзивчива аудитория със значителна покупателна способност. Списанието е в луксозен и пълноцветен формат, с интригуващ и експресивен дизайн. Пилотният брой на изданието в България излезе през октомври 2011 г.
Обратно към всички новини от агенциите