Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Стратегии за растеж на вашия онлайн бизнес с участието на клиентите ви


eCommerce Academy


Стратегии за растеж на вашия онлайн бизнес с участието на клиентите ви

Не пропускайте безплатните презентации на Ken Condon от Segmentify и Alex от Zappos на 18-ти октомври  

eCommerceConf е виртуална конференция с експо зона, която специално за всички представители на български бизнеси и университети се предоставя безплатно от организатора й Никола Илчев (eCommerce Academy).


Виртуалното събитие започва Ден 1 с лекция на Ken Condon “Unlocking solutions for the Mobile Generation to deliver eCommerce growth”, който ще говори за проблемите при растежа на екомерс бизнесите в днешния свят. Самият той е предприемач и експерт в сферата на технологиите, свързани с електронната търговия.  Оглавява ирландската eCommerce асоциация е основател на eCerge AI consultancy и директор на Global channel в Segmentify.


Програмата от водещи лектори в сферата на eCommerce, Digital Marketing & Amazon включва и Alex Genov, Директор на Marketing insights and customer research в Zappos. Той ще използва опита си в експерименталната социална психология, страстта си към дизайн, иновации и проучвания на бизнесите, за да ни представи “Giving Customers a Voice in a World Full of Numbers”.


Ken Condon, Alex Genov и още 20+ лектори ще бъдат част от eCommerceConf, за да очертаят тенденциите, очакванията за следващите бизнес периоди през 2023, както и да ни покажат нови стратегии за развитие на онлайн магазини, дигитален маркетинг и продажби в Amazon. 


Само за представители на българската екомерс общност събитието може да бъде гледано безплатно между 18 и 20-ти октомври от телефон или лаптоп. Организаторът Никола Илчев (eCommerceAcademy) би искал да допринесе за развитието на българските бизнеси и това е един чудесен начин да го направи с промокод за 100% безплатен достъп до eCommerceConf:


Ecombg , който можете да ползвате тук: https://ecommerceconf.com/ дo 17.10.2022.

 

Всичко за събитието можете да следите онлайн и в социалните профили на eCommerceConf: 

https://www.facebook.com/ecommerceconf

https://www.linkedin.com/company/ecommerceconf

 

Обратно към всички новини от агенциите