Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Различни иновации от Спално бельо - ZARI


Спално бельо - ZARI


Различни иновации от Спално бельо - ZARI

Ето че пандемията започна да се отплаща на по организираните мениджърски екипи, които вместо да почиват и да се оплакват, запретнаха ръкави и работиха в различни подобрения свързани с текущи продукти, нови продукти, бранд и т.н..

Долен чаршаф с ластик от НЕеластичен плат

Да, правилно прочетохте. Чаршафите с ластик се изработват главно от материя трико, но това е материя подходяща за дрехи. Тя не е изцяло памучна, заради еластана който съдържа и определено не е подходяща за спално бельо. Е със сигурност екипа на Спално бельо – ЗАРИ не е открил топлата вода, защото това отвъд нашите земи е отдавна познато. Но все пак изработката на долен чаршаф с ластик от различни материи е нещо ново за нас. Изготвиха се изцяло нови кройки за нашите стандарти, и се експериментира с различни материи. Това доведе до краен резултат да се пусне в продажба чаршаф с ластик от двете най-използвани материи за спално бельо. Предлаган вече във всякакви размери, но от наистина памучен плат с голяма плътност на брой нишки в квадратен сантиметър. Това е един изцяло нов и непознат продукт за нас. Но определено разликата е е положителна насока от така познатото за нас трико и горе изброените две материи. Хасето и Ранфорса не задържат влага, съответно поддържат температурният баланс и през лятото е до по-приятно да се спи (прохладно), а през зимата топло и уютно.

Чаршаф с ластик и за бебешка кошара

Във повечето случай се купува детско спално бельо по външен вид. Да има герой, коли, мечета и разни други неща които ни харесват на самите нас. Като че ли не мислим достатъчно за нужният комфорт на малките палавници. Е горният абзац вече важи и за тях! Разработени са и размери за двата най-популярни матрака а именно 60/120см. и 70/140см.. Отново са с детски щампи, но материята и комфорта от чаршафа с ластик са несравними. И определено това би допринесло за много по-спокоен сън на децата.

Тепърва започваме с новите и непознати продукти

Следете ни редовно и не пропускайте, за покупката на нова модернизирана машина за бродерия и с какво ще ни помогне за развитието на нови артикули. Или пък за така наречената непозната материя. И не на последно място, измислено е, ще спрем и да се развиваме нощем!

Обратно към всички новини от агенциите