Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ТРИ СЪВЕТА ОТ LG ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРЕКАРАНО ВРЕМЕ У ДОМА ПРИ СЕМЕЙСТВОТО


„МЕДИА МАРКС” ЕООД


ТРИ СЪВЕТА ОТ LG ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРЕКАРАНО ВРЕМЕ У ДОМА ПРИ СЕМЕЙСТВОТО

Есента вече е тук, а с нея и ежедневната рутина за работа, градина, училище. Но в разгара на забързания с ангажименти график, занимални, курсове, все още има малко останало време да се насладите на семейството си. Тези три лесни съвета от LG могат да превърнат дома ви в лесно и удобно място за невероятни спомени със семеството с помощта на малко умни технологии. 

 

Организирайте страхотно парти

Кой има нужда от гости за партито, когато най-ценните му хора живеят под същия покрив? Когато готвите за семейството си, придържайте се към любими за всички храни като паста или пица например. Но можете да експериментирате и с нещо съвсем ново. За да намерите перфектното предложение за вашето семейство, ThinQ Recipe от LG ще ви препоръча рецепти, отговарящи на различни нужди и ще ви покаже техните оценки и ревюта от останалите потребители. Лесно достъпно чрез ThinQ приложението, то предлага безпроблемно потребителско изживяване, което позволява на всеки да търси, планира, закупува и готви хиляди лесни за следване рецепти. След като изберете фаворит, приложението предлага детайлни инструкци, както и опция „добави към плана“, която помага да планирате дневното меню през телефона. 

 

Едно парти няма да е завършено без изкушаващи напитки, подходящи за гурме менюто ви. Докато чаша вино може да е страхотен избор за родителите, редица безалкохолни коктейли ще изненадат децата. Разбира се, коктейлният бар трябва предварително да е добре охладен, което не е никакъв проблем, ако имате умен хладилник, който работи с приложението ThinQ. Използвайте го, за да настройвате лесно темперетурата на хладилника и дори на фризера директно от телефона. Ако искате нещо ексрта ледено – подходящо за шампанското и ликьора например, последните модели от LG идват с функция за експресно замразяване, която повишава настройките на фризера, за да сервирате студено питие изключително бързо. Някои от усъвършенстваните умни хладилници на LG правят и бавно топящ се лед, който прави всяко питие – и за деца, и за родители, много вълнуващо. 

 

Разгледайте моделите хладилници от LG тук: https://www.lg.com/bg/hladilnitzi 

 

Перфектната филмова вечер с домашното кино

Въпреки че семейните кино вечери непременно носят значимо време с любимите хора, има няколко начина да ги направите още по-вълнуващи и удобни. 

 

Първата ви работа е да изберете филм, който всички обичат. Ако имате няколко стрийминг услуги, помислете коя платформа предлага най-подходящите за вашето семейство опции. Време е да селектирата, като имайте предвид, че почти със сигурност всички обичат супергеройски филми, документалните филми са подходящи за по-порасналите членове на семейството, а тийнейджърите ще се зарадват на комедия. След като изберете заедно филм, просто го стартирайте от телефона и използвайте“mirror” опцията, за да прехвърлите към телевизора – така ще спестите време. Различните устройства, включително интелигентните телевизори от LG, вече имат тази удобна опция, която е лесен начин за прехвърляне на съдържание от телефона към екрана на телевизора. 

 

Също толкова важно, колкото и самия филм, е да сте сигурни, че сте избрали удобно и комфортно място за гледане. Направите ли го, сте готови да раздадете пуканките и да започнете гледането и обсъждането. Не пропускайте безценни моменти със семейството и използвайте опцията за пауза от дистанционното винаги когато искате да си кажете нещо важно или забавно. Ако обаче то изчезна мистериозно, както обикновено правят дистанционните, приложението LG ThinQ ще ви позволи да свържете умния телевизор от LG към телефона и да го използвате вместо дистанционно. Ще можете с лекота да спирате и пускате филма, да увеличавате или намалявате звука, да сменяте между каналите, затова се облегнете и насладете на изживяването със семейството. 

 

Ако семейството е спортен фен, със сигурност се вълнувате от предстоящото Световно първенство. Новите LG OLED evo телевизори предлагат първокачествена картина, широк спектър от размери, подходящи за всяка стая и изключителен звук, благодарение на което ще се почувствате сякаш наистина сте на стадиона!

 

Повече за телевизорите на LG можете да откриете тук: https://www.lg.com/bg/televizori 

 

Завършете деня силно

След като децата са в леглото след забавен ден у дома с цялото семейство, идва ред и на досадните домакински задължения, отлагани с часове. Но не се притеснявайте, умните технологии и тук идват на помощ. 

 

Да проверите дали всеки уред у дома е изключен, може да бъде досадно, но с опцията “routines” от LG, това не трябва да е така. С нея можете да направите автоматични настройки за всички интелигентни джаджи у дома, така че независимо дали са уреди или например умни завеси, да са или изключени или оптимизирани за нощта. Така сънят е по-сладък, защото знаете, че сте се погрижили за всички уреди. 

 

С всеки нов ден има много възможности да използвате уредите си полезно. Най-добрият начин е да проверявате редовно дали са изправни, а това можете да го направите само с едно докосване на телефона. С функцията Smart Diagnosis, можете да проверите състоянието на уреда, а то ще ви покаже стъпките за разрешаването на всеки проблем, ако регистрира такъв. Това ще ви спести първоначалния разговор с обслужване на клиенти. 

 

Домът винаги е бил най-доброто място за добре прекарано семейно време и не очакваме това скоро да се промени с всички тези умни технологии, които улесняват ежедневието ни и ни позволяват да градим прекрасни спомени заедно на най-сигурното място на планетата. Гледайте това ново видео, както и сайта на LG, за да откриете как хората по света използват ползотворно времето си заедно, благодарение на умните технологии у дома. 

Обратно към всички новини от агенциите