Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Изтънчен нов вкус за любителите на кафето


Chapter 4


Изтънчен нов вкус за любителите на кафето

ENERGY COFFEE, брандът айс кафета в алуминиеви кенчета, е наличен със специалния вкус на ром и орех от месец септември. Почитателите на качественото готово за консумация айс кафе вече могат да го открият по рафтовете на магазините в седем различни вкуса.

През пролетта на 2020 г. HELL представи в България своята гама айс кафета ENERGY COFFEE с 3 различни вкуса. Потребителите бързо харесаха висококачествените напитки на млечна основа с добро съотношение между цена и качество и ENERGY COFFEE бързо постигна страхотна позиция на пазара на дребно за готово за консумация айс кафе.

Всички марки на групата HELL, включително ENERGY COFFEE, са известни със своите непрекъснати иновации и обновяване. ENERGY COFFEE гамата се разшири от три до шест продукта тази пролет, а сега пристигна и седмият нов продукт. Любителите на айс кафе са отворени към уникални вкусове и съчетания, така че след Солен карамел, ще имат възможността да опитат и вкусовата хармония между орех и ром, като изберат най-новото допълнение на ENERGY COFFEE.

„След дълъг период на развитие, ние сме първите в страната, които предлагат вкусовата комбинация между ром и орех за айс кафета в удобен алуминиев кен от 250 мл. Важно е да се отбележи, че макар да е ром по име и вкус, нашето ново айс кафе не съдържа алкохол, както и че е без консерванти или изкуствени оцветители. Новото ENERGY COFFEE Ром-Орех може да бъде отличен избор за тези, които харесват тази вкусна комбинация." - каза Георг Галантай, директор Продажби и маркетинг на HELL ENERGY.

Новото айс кафе със съдържание 40 мг/100 мл кофеин, е направено с истински екстракти от кафе Арабика и Робуста и 70% ултрапастьоризирано мляко и е опаковано в 100% рециклируеми алуминиеви кенчета от 250 мл. 

Обратно към всички новини от агенциите