Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага смартфони с 25% отстъпка при връщане на стар апарат


d:istinkt


Yettel предлага смартфони с 25% отстъпка при връщане на стар апарат

Голямото намаление е за Nokia G21 64GB, Realme C35 64GB и Motorola G50 5G 64GB  до края на август 

София, 15 август 2022 г.  Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни модела смартфони Nokia, Realme и Motorola, ако до края на август върнат за рециклиране стар апарат. Промоцията е част от мащабната кампания „Рециклирай и спести“, с която компанията насърчава грижата за околната среда с отговорнo използване на технологиите. Всички настоящи и нови частни клиенти на Yettel могат да се възползват от предложението в цялата търговска мрежа на оператора, както и в онлайн магазина. Трябва само да върнат стар телефон, таблет или смарт аксесоар и така освен че ще получат отстъпка, ще дадат и своя принос за намаляване на електронните отпадъци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за рециклиране, което спестява ресурс при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В отбора на зелените е Nokia G21, която е с тридневен живот на батерията, бързо 90Hz опресняване на екрана и отключване с лицево разпознаване. Моделът идва с тройна 50MP камера с изкуствен интелект, който контролира количеството светлина и размазването при увеличение, за едни страхотни летни кадри. 

Realme C35 64GB не остава по-назад с голямата си 5000 mAh батерия и 18W бързо зареждане. Има LCD FHD дисплей, който е в съотношение към тялото от 90,7%, тройна 50МР камера и възможност за използване на microSD карта за увеличаване на паметта с до 1 TB.

С 25% отстъпка може да бъде грабнат и Motorola Moto G50 5G. Той трупа овации с поддържането на мрежите от ново поколение и скоростите, достатъчни за безпроблемен стрийминг или игра в мрежа. Моделът има IPS LCD екран с Max Vision HD+ технология. Както подобава на лятна придобивка, разполага с тройна камера с 48 МР сензор и 13 МР селфи камера. На разположение е и слот за разширяване на паметта с до 1 TB посредством microSD, както и 3,5 мм аудио жак за използване на любимите слушалки.

И трите устройства могат да бъдат закупени с 25% отстъпка при сключване на двугодишен договор за някой от абонаментните планове Тотал Макс. Освен отстъпка за нов смартфон, клиентите, които предадат своето устройство за рециклиране през август, имат допълнителен шанс за печалба. Всички те участват автоматично в месечна томбола, от която  могат да грабнат мобилна колонка Huawei Sound Joy.

Кампанията „Рециклирай и спести“ е част от екологичната стратегия на Yettel. Основен фокус е реализирането на практически решения по проблеми с опазването на околната среда чрез предлагане на устойчиви продукти и услуги.  Само за 2021 г. заедно със своите клиенти компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон. 

Повече за цените на устройствата, пълните условия на кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

 

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu

 

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации“ 

+359 898401400

pr@yettel.bg

 

 

Обратно към всички новини от агенциите