Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox Stars представя вълнуваща научна фантастика с участието на Никълъс Кейдж


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox Stars представя вълнуваща научна фантастика с участието на Никълъс Кейдж

Този уикенд FilmBox изпраща зрителите напред в бъдещето – в реалността на 2030 година с изумителното и безспорно запомнящо се изпълнение на Никълъс Кейдж в научно-фантастичния филм „Бюро по човешки въпроси“. Историята проследява неспиращата борба за откриване на истината на всяка цена и приключението на един човек, който знае твърде много. Забавлението е гарантирано тази събота в 22:00 по FilmBox Stars. 

 

Продукцията е създадена от невероятния режисьор Роб Л. Кинг, а неговата удивителна визия за бъдеща Америка грабва вниманието на зрителя от самото начало.  Креативността, която влага Дейв Шулц в написването на сценария е забележителна и допринася за успеха на научно-фантастичния шедьовър. Сценаристът успява чрез призмата на антиутопичното бъдеще да навлезе в съвременната политическа реалност. Общите усилия на екипа успяват не само да създадат страхотна продукция за зрителите, но и да спечелят награда за най-добър VR филм на фестивала Cinequest в Сан Хосе. 

 

„Бюро по човешки въпроси“  проследява  динамичния живот на Ноа Крос (Никълъс Кейдж), Рейчъл Уелър (Сара Линд) и сина й Лукас (Джейкъб Дейвис). Съдбата ги събира по най-неочаквания начин и ги принуждава да се впуснат в приключение на живот и смърт, водещо до непознати и вълнуващи места. Всичко това заради малък, почти  безценен предмет, който Ноа притежава. Животите на героите са заложени на карта заради тайните, които мистериозният предмет крие. По петите им е  силен противник на име Адам (Хю Дилън), който е готов на всичко, за да получи предмета и да спаси дълбоките тайни на бюрото по човешки въпроси. Дали доброто ще победи или злото ще надделее този път? Зрителите ще разберат каква ще е съдбата на героите тази събота в 22:00 по Filmbox Stars.
 


„Бюро по човешки въпроси“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ни забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите