Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Стотици петричани се срещнаха с Ники Илиев на първия в града филмов фестивал


V+O Communication


Стотици петричани се срещнаха с Ники Илиев на първия в града филмов фестивал

Стотици петричани се събраха на паркинга на Kaufland, за да се срещнат с Ники Илиев по време на първия в града филмов фестивал на открито. Специално за всички клиенти на веригата, в събота вечер гост на събитието беше режисьорът, сценарист и актьор Ники Илиев, който представи най-новият си хит „Завръщане 2“. Авторът разказа на публиката за бъдещите си планове, за вдъхновението зад филмите си и за предизвикателствата, пред които се изправя родното кино, като отговори на въпросите на всички желаещи. 

„Щастлив съм, че с този фестивал българското кино става още по-достъпно до феновете. Изключително се развълнувах от стотиците посетители, които предпочетоха да споделим вечерта, гледайки „Завръщане 2“ под открито небе. Енергията, с която тази прожекция беше наситена, благодарение на публиката, ще ме държи дълго време, сигурен съм“, сподели развълнувано Ники Илиев.

Киномаратонът стартира в петък вечер с нашумелия български филм „Петя на моята Петя“, продължи в събота с втората част на „Завръщане“  и завърши в неделя с прожекцията на „Жълт Олеандър“ с участието на Китодар Тодоров и Мариан Вълев.

За осъществяването на филмовия фестивал на паркинга на хипермаркет Kaufland в Петрич беше издигнат 50 м² екран, а звукът беше предаван от нискочестотно FM радио, което да бъде намерено от радиотоапаратите в автомобилите на зрителите. 

Партньорството на „Автокино“ с Kaufland България предоставя възможност на клиентите на веригата и в София това лято да се насладят на богата колекция от над 120 филмови прожекции на открито. Всяка вечер през август и септември на паркинга на най-новия хипермаркет в „Младост-4“ прожекциите стартират от 21:00 и 22:40 ч. Програмата за прожекциите в София също може да бъде намерена на http://avtokino.bg.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 62 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите