Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Списък с най-важните неща за лятната ваканция – идеален SSD за любителите на пътуванията


Chapter 4


Списък с най-важните неща за лятната ваканция – идеален SSD за любителите на пътуванията

27 юни 2022 г. Юни носи много страхотни спомени. Краят на учебната година, уханието на сезонни плодове и очакването на нови приключения. За по-голямата част от нас юни означава и началото на летния сезон! Където и да решите да отидете – на райски остров, на ветроходство или на двуседмичен трекинг в планината, си струва да вземете със себе си преносим SSD диск, заедно със слънцезащитен крем и удобни шорти. Така необходимите файлове или любими филми ще са на една ръка разстояние. Всеки запален фотограф, който има под ръка устройството T7 Shield, ще може да създава кадри от ваканцията, да съхранява снимки непрекъснато, без да губи качеството им.

 

В движение без притеснения за файловете или данните

 

Времената, когато преносимите устройства тежаха по половин килограм, отдавна отминаха. Преносимият SSD Samsung T7 Shield е устройство с размер на кредитна карта, което съчетава невероятна скорост и компактност, като същевременно е здраво и издръжливо – от решаващо значение при пътуване и почивка. Устройството е водо- и прахоустойчиво с клас на защита IP65, така че няма да се притеснявате ако попадне върху пясъчна кърпа на плажа, докато се наслаждавате на слънчеви бани, или бъде залято с кофа вода, случайно преобърната от детето Ви. С T7 Shield не се нуждаете от допълнителен защитен калъф. Здравата конструкция и усъвършенстваният гумиран корпус придават допълнителна устойчивост на устройството, за да издържи на падане до 3 метра. Високотехнологичният корпус и гуменото покритие с динамичен топлинен щит контролират топлината, за да поддържат постоянна производителност дори при работа по големи проекти (или в тропическата джунгла). Допълнително предимство е стилната гумирана дръжка, която предпазва диска от изплъзване от ръката, веднага след излизане от басейна, например.

 

Дискът T7 Shield, благодарение на своята устойчивост, малки размери и минимално тегло, дава възможност за запазване на съдържанието, практически без ограничения, прехвърляне за нула време и допълнителна безопасност в случай на падане, така че можем да сме сигурни, че спомените ни от почивката ще останат с нас, толкова дълго, колкото искаме.

 

Данните Ви са в безопасност навсякъде и по всяко време

 

Вашите данни са един от най-ценните Ви активи. Samsung Memory е наясно с това, поради което предоставя на T7 Shield специален, безплатен Samsung Portable SSD софтуер и 256-битово криптиране, което гарантира сигурността на данните, съхранявани на диска на всяка стъпка.

 

Тук и сега

 

Разбира се, най-важните характеристики се крият вътре в мощното устройство. Преносимият SSD T7 Shield Pocket осигурява незабавно прехвърляне дори на огромни файлове. С USB 3.2 Gen 2 и PCIe® NVMe™ устройството може да постигне бързи последователни скорости на четене/запис от 1050/1000 MB/s, което позволява редактиране без забавяне директно от устройството. Знаем, че времето е изключително ценно, особено по време на Вашата ваканция, така че не е нужно да прекарвате ценни минути в чакане на прехвърлянето да приключи.

 

Капацитет, гъвкавост и елегантност

 

Устройството се предлага във версии от 1 TB или 2 TB и осигурява огромно пространство за съхранение. Подхожда на всеки стил, защото се предлага в елегантен син, бежов или черен цвят. В допълнение, той е проектиран да работи с много устройства, така че можете да съхранявате Вашите снимки, игри и видеоклипове в 4K или 8K резолюция на своя компютър, Mac, смартфон (Android) или игрова конзола.

 

Дискът T7 Shield е изключително усъвършенствано устройство за съхранение. Благодарение на ниското си тегло от 98 грама и много устойчив корпус, може да придружава почиващите навсякъде - по време на вълнуващи пътувания до високите планини и мързеливи дремки на плажа. С T7 Shield можете да си починете, без да се притеснявате за своите данни и всички най-добри спомени, записани на диска.

 

 

Повече информация за устройството можете да откриете в текста по-долу или като посетите https://samsung.com/portable-ssd

 

 

Устойчивият външен SSD T7 Shield на Samsung предлага издръжливост и висока производителност за творчески професионалисти и потребители в движение

 

Външният SSD диск с размер на кредитна карта осигурява светкавичен трансфер на данни, водо- и прахоусточив дизайн за потребителите и създателите на съдържание в движение.

Без влошаване на производителността при прехвърляне на големи файлове,
T7 Shield е идеален за запис и редактиране на HD видео
 

През април 2022 г. Samsung Electronics обяви пускането на своето най-ново външно устройство за съхранение, T7 Shield Portable Solid State Drive (PSSD), което носи изключителна производителност и надеждност в издръжлив дизайн с размер на кредитна карта. T7 Shield е най-новото допълнение към семейството на преносимите SSD Samsung T7, което включва T7, ежедневен диск, който осигурява невероятно бързи скорости в елегантен дизайн, и T7 Touch, отличен с награди CES PSSD с вграден сензор за пръстов отпечатък за подобрена защита на данните.

 

„Креативните професионалисти и потребителите искат издръжливи, високопроизводителни и надеждни SSD дискове с уверението, че техните данни ще останат защитени, дори когато устройствата бъдат изпуснати, изложени на вода или използвани на открито“, каза КюЙон Лий, вицепрезидент на Memory Brand Product Biz Team в Samsung Electronics. „T7 Shield предлага широка съвместимост, позволявайки на потребителите да използват новия SSD на множество устройства, включително компютър, Android смартфон и игрова конзола.“


 Издръжливост с оценка IP65

 

T7 Shield е най-издръжливият PSSD на Samsung досега, което го прави идеален за създатели на съдържание на открито или пътешественици, които се нуждаят от богато на данни изживяване, без да се налага да се притесняват от загуба на данни. Внимателно проектиран от Samsung отвътре навън, T7 Shield е устойчив на удари от падания до три метра, като същевременно е сертифициран по IP65 като прахоустойчив и водоустойчив. Въпреки новия здрав дизайн, T7 Shield е компактен и лек с тегло само 98 грама.

 

Изключително изпълнение

T7 Shield осигурява скорост на четене от 1050 мегабайта в секунда (MB/s) и скорост на запис от 1000 MB/s, които са най-бързите налични скорости на трансфер в момента въз основа на стандарта USB 3.2 Gen2. Той е приблизително два пъти по-бърз от предшественика си, T5, и до 9,5 пъти по-бърз от външни твърди дискове (HDD), спестявайки ценно време на потребителите, дигиталните създатели и професионалистите.

Samsung също така оптимизира вътрешната и външната част на продукта, като промени повърхностния материал и подобри софтуера в T7 Shield, за да разреши влошаването на производителността и прегряването, които възникват при прехвърляне на големи файлове. Поради тази промяна няма влошаване на производителността, дори когато файловете от 2TB се преместват наведнъж, а генерирането на топлина е сведено до минимум, което помага за разрешаването на неудобството, което потребителите могат да изпитат. Чрез това е възможно да се прехвърлят стабилно данни без спад в производителността, дори когато се изпълняват непрекъснати задачи с голямо количество данни, като висококачествен видеозапис, редактиране, кодиране и изобразяване. Това намалява притесненията за варираща производителност на устройството.

 

Широка съвместимост и висока сигурност

Проектиран да работи на множество устройства, T7 Shield на Samsung може да съхранява голям брой снимки, игри, както и 4K и 8K видеоклипове, независимо дали на компютър, Mac, смартфон (Android) или игрова конзола. Освен това, T7 Shield има засилена сигурност (*256-битов AES, Advanced Encryption Standard) с хардуерно криптиране, така че потребителските данни да могат да бъдат безопасно защитени, дори ако устройството T7 Shield бъде загубено. Освен това предоставя достъп до Magician Software на Samsung, който позволява на потребителите да управляват удобно устройството.


 

Екологична опаковка

Както при другите преносими SSD модели на Samsung, T7 Shield използва една трета от в сравнение с предишните поколения, като същевременно минимизира емисиите на парникови газове по време на производството си чрез производствена ефективност.

Предлага се в бежово, черно и синьо, за да задоволи предпочитанията на потребителите, T7 Shield се предлага и в размери 1TB и 2TB. Устройството се предлага с USB Type-C-to-C кабел и USB Type-C-to-A кабел и включва тригодишна ограничена гаранция. 

 

 


 

Обратно към всички новини от агенциите