Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

LED светлината терапия е най-актуалният хит при слънчеви изгаряния и хиперпигментация


M3 Communications Group, Inc.


LED светлината терапия е най-актуалният хит при слънчеви изгаряния и хиперпигментация

Слънчеви изгаряния, бръчки, хиперпигментация и суха кожа са едни от най-честно срещаните последици от прекомерното излагане на слънце. Сред най-ефективните и разпространени методи за минимизиране на тези състояния днес е LED светлинната терапия. Благодарение на напредъка на технологиите и разработките на шведския beauty-tech лидер FOREO, тя е възможна и в домашни условия с едно от хитовите устройства на бранда – UFO 2. Уредът е снабден, както с функция за процедури с червена светлина, която помага при слънчеви изгаряния, така и със зелена светлина, която се бори с хиперпигментацията.Криотерапията, която доскоро бе налична само в дерма клиниките, също е сред функционалностите на UFO 2, като тя минимизира бръчките и допринася за по-свежа и стегната кожа.

LED светлинната терапия е това, от което се нуждае вашата увредена от слънцето кожа

Можете да кажете „чао“ на домашните маски с кисело мляко като средство за облекчаване на слънчевото си изгаряне. FOREO UFO е устройството, което ще ви помогне след силно излагане на слънце. След включването му, изберете червената LED светлинна терапия и наблюдавайте как високите технологии правят своята магия. Червената светодиодна светлина помага за възстановяване на уврежданията на кожата, причинени от слънцето.

По-конкретно, терапията с червена светодиодна светлина увеличава производството на колаген и еластин в кожата ви, както и спомага за по-добра имунната реакция на организма, като помага за премахването на мъртвите клетки и възстановяването на увредените. UFO 2 разполага не само с терапия с червена LED светлина (която помага за възстановяване на уврежданията на кожата от слънцето), но и с криотерапия (студена терапия), която ще осигури на кожата ви необходимата свежест и стегнат вид.

Имате ли петна, причинени от слънцето? Използвайте зелената LED светлина!

Хиперпигментацията е често срещано състояние на кожата, което се проявява, когато кожата произвежда повече меланин и създава тъмни петна по нея. Въпреки че обикновено е безвредна, тя засяга всички типове кожа и е нещо, което може да навреди на самочувствието ви. Съществуват много причини за това състояние на кожата, но една от най-честите е излагането на слънце, затова и трябва да избягвате слънчевите бани. Особено без SPF. 

Въпреки всички предпазни мерки обаче, това досадно оцветяване понякога е по-силно от всичко. За щастие днес има много възможности за лечение на хиперпигментации и някои от най-ефективните са с алое вера, женско биле и зелен чай, а също така и терапии със зелена LED светлина, с която е оборудвано и UFO 2.

Кокосовото масло и хидратацията също са важни 

Дори и да сте избегнали слънчевото изгаряне, е важното да знаете, че кожата се нуждае от добра регенерация след припек. В края на краищата слънцето (както и вятърът) изсушават кожата ви и ако не ѝ помогнете да се възстанови, могат да се появят бръчки. 
Ето защо грижата за кожата след слънцето е също толкова важна, колкото и нанасянето на SPF. Ето два съвета за перфектна грижа след слънчеви бани:

Продуктите за след слънце ТРЯБВА да овлажняват кожата
След слънчеви бани кожата ви е толкова жадна, че се нуждае от нещо освежаващо и хидратиращо. Нещо като... вода, разбира се. И продукти на водна основа. Говорейки за тях, опитвали ли сте маската H2Overdose на FOREO? Тя е идеална при сухота и дехидратация, защото осигурява мигновено вливане на влага в кожата.

Кокосовото масло е вкусно не само за храна
Кокосовото масло има охлаждащ и успокояващ ефект и прониква в най-дълбоките слоеве на кожата. То ви помага да я регенерирате и е идеално за хора със суха и напукана кожа. Най-хубавото е, че FOREO предлага подхранваща маска с кокосово масло, съвместима с UFO, която ще се превърне в най-добрия ви приятел след слънце. След като я опитате, ще я използвате дори в облачни дни. Брандът предлага и страхотна шийт маска с това чудно масло. В България продуктите на FOREO могат да бъдат закупени на foreo.com, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg, в Zlatna Ribka и в Arlen.

За да научите повече за най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света и да сте в крак с бъдещия растеж и иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_bgr в Instagram.

Обратно към всички новини от агенциите