Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

БИВШ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА МАЙКРОСОФТ ГЕРМАНИЯ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА ТЕХНОЛОГИЧНАТА КОМПАНИЯ С БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ DIGITALL


V+O Communication


БИВШ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА МАЙКРОСОФТ ГЕРМАНИЯ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ НА ТЕХНОЛОГИЧНАТА КОМПАНИЯ С БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ DIGITALL

Технологичната компания DIGITALL обяви Грегор Билер за председател на Консултативния съвет, считано от юни 2022 г. Основната цел на Билер, който има богат опит в дигиталния бизнес, ще бъде постигането на устойчив успех на компанията. DIGITALL, създадена след сливането на BULPROS и немската ec4u, се стреми да се наложи като водещ доставчик на решения за дигитална трансформация от следващо поколение в Европа.

Грегор Билер, който  има повече от 15 години опит в областта на дигиталния бизнес, е уважаван лидер, предприемач и главен изпълнителен директор на Aparavi Software AG. Различните роли, които заема включват позиции като Вицепрезидент по продажбите и маркетинга в Logitech Europe, където постига значителен растеж на компанията чрез стратегическо репозициониране на звеното за потребителска електроника и електронна търговия. Също така, в качеството си на Вицепрезидент и Управляващ директор той превръща компанията за обработка на плащания PayPal във водещ доставчик на услуги за електронна търговия, ориентиран към клиента. 

До 2021 г. Билер е член на изпълнителния съвет и генерален мениджър в Microsoft Germany GmbH, където отговаря за партньорския бизнес. Изключителните постижения на Билер му носят наградата "IT Channel Managers of the Year " в две поредни години. Понастоящем Билер е и член на управителните съвети на няколко водещи компании, сред които Dustin, ATOSS Software AG и българската Allterco Robotics.

Благодарение на богатия си опит и стъпвайки на предишната си позиция, като член на Консултативния съвет на DIGITALL, Билер ще подпомогне развитието на компанията, както в рамките на партньорската екосистема, така и в световен мащаб. 

Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL, приветства Грегор Билер като председател на Консултативния съвет: "За нас е привилегия, че можем да приложим знанията, опита и усета на Грегор за бизнес иновации в нашата организация. Убеден съм, че неговият лидерски стил, предприемаческият му дух и глобалната му визия ще бъдат от ключово значение за развитието на DIGITALL." 

Грегор Билер споделя: "За мен е голяма чест да бъда избран за председател на Консултативния съвет на DIGITALL. Вълнувам се да споделя експертизата си в сектора, лидерския си опит, както и да съм полезен с контактите си на изключителния ръководен екип на DIGITALL, за да допринеса за растежа на компанията. Смятам, че DIGITALL е водещ доставчик в областта на дигиталната трансформация за компании от всякакъв мащаб". Той добавя: "Истинският актив на организацията е изключителният й екип от експерти в областта на облачните технологии, управляваните услуги, данните и изкуствения интелект (т.е. Microsoft и Salesforce). Най-доброто за DIGITALL тепърва предстои!"

Ейдриан Юрквич, партньор в Silverfleet Capital, пояснява: "Убедени сме, че опитът и управленските умения на Грегор ще допринесат, за да превърнем DIGITALL в лидер в областта на дигиталната трансформация и облачните услуги в Европа. Очакваме с нетърпение да работим в тясно сътрудничество през следващите месеци, за да създадем още добавена стойност за всички заинтересовани страни в компанията."

За DIGITALL

Ние сме DIGITALL - дигитален лидер, произлязъл от две технологични и бизнес консултантски компании с повече от 20 години успех и опит на световния пазар. Ние предоставяме следващо поколение дигитална трансформация и дигитални облачни услуги на компаниите, като използваме водещи партньорски технологии и разработените от нас иновативни решения, внедрявани от нашите опитни екипи.

DIGITALL работи в световен мащаб и има над 1500 служители в 28 офиса в 13 държави в Европа и Северна Америка.

В допълнение към създаването на конкурентно портфолио, нашият екип от експерти е установил силни връзки със стратегически технологични партньори, включително Salesforce, Microsoft, IBM, SAP, Cisco, Snowflake, Zuora, Mulesoft и др.

Обратно към всички новини от агенциите