Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Кеш Кредит за поредна година е сред най-добрите работодатели в България


M3 Communications Group, Inc.


Кеш Кредит за поредна година е сред най-добрите работодатели в България

Високотехнологичната компания за кредитиране Кеш Кредит е сред най-добрите работодатели в България. За поредна година компанията е сред най-силните 15 отличени работодатели в ежегодния индекс на ТОП работодателите, изготвен от Career Show. Традиционният ежегоден индекс на Career Show цели да отличи работодателите, които полагат целенасочени усилия за подобряването на работната атмосфера и условията на труд. Индексът събира резултатите на работодателите на база отличията им в различни бизнес награди през последните 3 години: Career Show Awards 2021, Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2021, Forbes Business Awards 2022, Top Employer Institute и Капитал Топ 100 Най-големи компании.


„Изключително сме щастливи от челното 13-о място, което заемаме. За нас тази класация освен огромно признание е и стимул да продължаваме смело напред в тази посока. Хората в Кеш Кредит са уникални и всяко усилие за тях е инвестиция в бъдещето. Като работодател, за нас винаги е било от значение да имаме цялостен подход към стратегията, ценностите и хората ни. Стараем се да изграждаме практики, които да са в синхрон с нуждите, които идентифицираме. Това е и причината да останем стабилни във време на промяна. Беше важно в тази ситуация на пандемия да създадем силна връзка вътре в екипа и усещане, че сме едно цяло и че заедно преминаваме през предизвикателството, наречено COVID-19, защото само така можем да намалим моментите на несигурност и притеснение, които често ни връхлитаха“, каза Боряна Нейчева , Мениджър Човешки ресурси на Кеш Кредит.
 

В тазгодишното издание на класацията, сред първите 50 участника има само две банки и Кеш Кредит е единствената компания от финтех асоциацията. През 2021 г. компанията зае 14-о място в топ 100 на най-добрите работодатели. Напредъкът с позиция е стъпка, която компанията дължи на усърдна работа и постоянство в посока развитие на работодателската марка и непрекъснатите иновации, които въвежда с цел по-висока удовлетвореност на екипа.


През последната година компанията се фокусира върху увеличаването на комуникационните канали, като стартира вътрешен портал за комуникация, чрез който цели да подобрява информираността на екипа на ежедневна база. Друг ключов аспект, върху който Кеш Кредит задълбочено работи през последните години, е изграждането на нов иновативен подход за обучение, чрез който целенасочено развива когнитивните умения на екипа. Повишаването на концентрацията и подобряването на дългосрочната памет са много важни за успешното изпълнение на ежедневните задачи. 


Друг актуален приоритет на компанията е насочен към подобряване на физическото и психично здраве на служителите, като тук компанията е сред пионерите у нас, тъй като подобен подход няма до момента въведен от друга компания. 

„Програмите ни за здраве са насочени върху създаването на единност между човек и природа. В тях разглеждаме естествените подходи за превенция и лечение, с които природата ни дарява. Насочваме вниманието на нашите служители към двигателните дейности навън. Служителите преминаха 4 модула обучения, в които докоснаха земята, погалиха водата, усмихнаха се на слънцето и прегърнаха вятъра. Научиха много за слънцелечението, балнеологията, таласотерапията и калолечението. Да живееш в хармония с природата е необходимост днес и препратка за здраве утре. Напредъкът, който постигнахме през последните години, е не само повод за гордост, но и предпоставка да смятаме, че вървим по правилния път“, допълни Боряна Нейчева.

 

Обратно към всички новини от агенциите