Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Най-много отличия от Годишните награди на Business Lady за дамите от Kaufland България


V+O Communication


Най-много отличия от Годишните награди на Business Lady за дамите от Kaufland България

Три дами от лидерския екип на Kaufland България бяха отличени на единадесетото издание на Годишните награди на списание и клуб Business Lady и така лидерът в търговията се превърна в компанията с най-много награди. Отличията, които бяха раздадени на специална церемония в столицата, поощряват професионалните успехи на жените сред българската общественост. Тяхната цел е да дадат гласност на добрите управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватното развитие на човешкия капитал.

За поредна година Милена Караилиева, която e начело на HR отдела на компанията, грабна отличието за „Човешки ресурси“.  Маркетинговият директор на Kaufland Катерина Ушева беше избрана от журито за победител в категорията „Налагане на търговска марка”, а призът „Лидер на промяната“ отиде в Диана Костова, която е начело на направление „Централно управление на недвижимостите“.

През 2021-ва HR екипът, ръководен от Милена Караилиева, успешно надгражда всички политики за възнаграждения и придобивки за служителите на Kaufland България, разработва уелнес програма с различни инициативи за психологическа подкрепа, образователни лекции и вътрешни събития, посветени на здравословния начин на живот, а също и продуктов пакет за всеки служител с COVID-19. Благодарение на усилията на отдела през изминалата година успешно е реализирана кампанията „Време е за ново начало“ за привличане на талантите на бъдещето в компанията и е надградена програмата „Академия за търговци“, която цели да развие следващото поколение експерти и лидери.

Грижата за клиентите на Kaufland България е в основата на отличието на  Катерина Ушева, директор на направление „Маркетинг“ на компанията. След месеци на усилена работа нейният екип успешно въвежда програмата за лоялност Kaufland Card, която надгражда значително познатите у нас сходни програми. Картата дава възможност на клиентите на веригата да се възползват от по-ниски цени, да трупат точки и да получават персонални купони. Резултатът от работата на отдела е постигането на заложените цели още в първите 3 седмици след пускането на Kaufland Card и брой регистрации, надминаващи тези в държави с многократно по-голямо население от това на България.

Диана Костова беше отличена за приноса  на нейния екип по развитието и налагането на ONE STOP SHOPPING стратегията на Kaufland, която предлага на клиентите на веригата цялостно преживяване и голямо разнообразие от продукти и услуги на едно място. Под нейно ръководство изминалата година е най-успешната в историята на „Отдаване под наем“ в Kaufland България. Благодарение на усилията на екипа ѝ е изградена и най-голямата концесионерна зона на веригата у нас. Тя се намира в модернизирания хипермаркет на Kaufland във варненския квартал „Трошево“ и на своята площ от 1200 кв. м включва десет наематели, първия за Kaufland в страната food court и първата по рода си вертикална детска площадка. 

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Обратно към всички новини от агенциите