Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Поли Генова ще бъде гост на финала на Евровизия в Торино


M3 Communications Group, Inc.


Поли Генова ще бъде гост на финала на Евровизия в Торино

Поли Генова заминава за Торино за финала на 66-ото издание на Евровизия. Като един от най-обичаните участници от феновете на конкурса в цяла Европа, тя е получила специална покана от най-големия спонсор на тазгодишното издание. Това обяви самата тя през изминалата седмица в социалните си мрежи. Родната звезда е представяла, повече от запомнящо се, вече 2 пъти страната ни на Евровизия през 2011 и 2016 г. и бе водеща на детския формат през 2015 г. Това я прави изключително важен и желан гост за финала на Евровизия 2022.

 

Програмата на изпълнителката по време на престоя ѝ в Италия е препълнена. Освен че ще е гост на втория полуфинал и големия финал на конкурса, присъствието ѝ е желано от домакините на всички съпътстващи събития. В деня преди финала в залата, в която ще се проведе грандиозното събитие, Поли Генова ще разгледа сцената отблизо, след което ѝ предстоят срещи с десетки чуждестранни медии, за които изпълнителката ще дава интервюта. В същата вечер, на 13 май, феновете ще могат да се насладят на невероятния талант на Поли в един от най-големите и популярни клубове в Торино. Клубът организира специална седмица, посветена на конкурса, наситена с едни от най-любимите на публиката изпълнители, участвали на конкурса, сред които е и Поли Генова. 

„Невероятно е, че отново ще имам шанса да се потопя във вълнуващата атмосфера на този конкурс! За мен е чест да бъда сред толкова талантливи и висококачествени професионалисти и това ме вдъхновява да творя още повече. Нетърпелива съм да разбера кой е следващият победител!“, споделя Поли Генова


Международните приключения за поп звездата, обаче, не спират до тук. Само няколко дни след финала на Евровизия 2022 Поли Генова заминава за Лондон. Там, на 22 май, тя ще бъде специален гост на концерта на своя скъп приятел и колега Любо Киров. Събитието ще се проведе в зала Troxy, а феновете ще могат да се насладят на музикално преживяване, изпълнено с невероятна българска поп музика, включително общото им дуетно парче „Тръгни навреме“. Премиерата на клипа към чувствената балада на Поли и Любо беше миналия месец, като сингълът е наличен и във всички дигитални платформи от Warner Music чрез Орфей Мюзик, и можете да го гледате тук.


Междувременно, Поли продължава да жъне успех след успех и да радва публиката с таланта си. Тя не спира да  бъде на върха на всички родни музикални класации и стана най-слушаният български изпълнител за 2021 г. Самостоятелните ѝ концерти #1 в Пловдив, Созопол и София бяха сред сензациите на лято 2021. След страхотния дует с Любо Киров, Поли Генова планира още много и още по-грандиозни проекти, с които да изненада почитателите си и да разтърси музикалната сцена.

Обратно към всички новини от агенциите