Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Джони Деп ще забавлява зрителите на FilmBox с драматичната комедия - „Професорът“


M3 Communications Group, Inc.


Джони Деп ще забавлява зрителите на FilmBox с драматичната комедия - „Професорът“

FilmBox представя Джони Деп в един от най-новите му филми - "Професорът". Зрителите могат да се отпуснат пред екрана и да се отърсят от натрупаното напрежение през работния ден в уюта на дома си със забавната комедия, в чиято главна роля е Джони Деп. Той безспорно е един от най-добрите холивудски актьори и всяка продукция, в която участва, си струва гледането. "Професорът" ще бъде излъчен този четвъртък от 23:40 ч. по FilmBox.  

 

Филмът „Професорът“ е написан и режисиран от Уейн Робъртс. Изключителната креативност и вдъхновение, вложени в продукцията, успяват да превърнат трагичната съдба на главния герой в истинска комедия. Брилянтната игра на любимеца на публиката,  Джони Деп, е забележителна както винаги. Продукцията балансира драмата и комедията в перфектен микс и окупира вниманието на зрителя, като същевременно представя всички възходи и падения от човешкия живот.   

 

Сюжетът разказва историята на колежанския професор Ричард (Джони Деп), който разбира, че е неизлечимо болен. Тази трагедия променя цялата му личност и го кара да види живота в съвсем различна светлина. Той започва да мотивира студентите си да ценят всеки миг от живота и да ценят важността на малките неща, които го осмислят. Той успява и да преоткрие значението на семейството от нова гледна точка. Всичко това се случва, докато се бори със ситуацията по начин, който създава поредица от забавни събития, които гарантирано ще разсмеят зрителя. Заедно с Джони Деп на телевизионния екран ще се появят Розмари ДеУит, Дани Хюстън, Зоуи Дойч, Рон Ливингстън и Одеса Йънг. Талантливият актьорски състав ще предаде смислени поуки и безспорно ще разсмее зрителите пред екрана този четвъртък от 23:40 часа по FilmBox. 


„Професорът“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите