Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Turkish Airlines с обновени комплекти за път на марките Coccinelle и Hackett


M3 Communications Group, Inc.


Turkish Airlines с обновени комплекти за път на марките Coccinelle и Hackett

Turkish Airlines, авиокомпанията, която винаги се стреми към най-високото ниво на обслужване, посреща своите пътници с  комплекти за път на  марки в челните редици на модния свят. Авиолинията подписа споразумение с Coccinelle и Hackett за своите пътнически комплекти. От тях могат да се възползват пътниците, летящи с бизнес класа на 8-часови или по-дълги полети. Новите комплекти ще са достъпни от началото на месец май.


Световната авиолиния вдъхна нов живот на комплектите за път за жени с примамлив и елегантен дизайн на Coccinelle, модна марка, предлагаща  романтични и женствени ръчни чанти. Що се отнася до мъжете, флагманът добави към продуктовото си портфолио британската марка Hackett, която е символ на спортните и стилни мъже. Обединени от невероятна и изискана концепция, комфортните комплекти съдържат 3D маска за очи, проследяваща  контурите на лицето и осигуряваща перфектни условия за сън, дишащи чорапи, тапи за уши, които балансират налягането, четка за зъби, паста за зъби с повишено съдържание на флуорид и рециклируема опаковка, ластици за коса и разбира се продукти за грижа за кожата.


Turkish Airlines предлага разнообразни продукти с първокласно съдържание, особено на своите редовни пътници. Превъзходното качество и изпипания класически дизайн на комфортните комплекти в бизнес класа носят подписите на модните гиганти и предлагат ново измерениe на комфорт при пътуване. Всеки продукт от колекцията носи знаците на лукс, качество и мода.

Обратно към всички новини от агенциите