Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox представя киновечер изпълнена с мистерии


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox представя киновечер изпълнена с мистерии

Тази неделя вечер ще бъде изпълнена с мистерия от вълнуващата уикенд програма на FilmBox. Зрителите ще могат да изпратят уикенда с невероятната кино продукция „Не казвай сбогом“, която е високо оценена от критиците и публиката. Главните роли са поверени на Бен Афлек и Розамунд Пайк, а брилянтната им игра им носи множество номинации за престижни награди, като Оскар, BAFTA, Златен глобус и Наградите на Гилдията на екранните актьори. Разтърсващият трилър ще бъде на телевизионните екрани тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD. 

 

Вълнуващата история в „Не казвай сбогом" е базирана на едноименния криминален роман. Сценарият е написан от Джилиан Флин – авторката на книгата, а спиращата дъха работа на режисьора Дейвид Финчър перфектно представя всеки малък детайл от оригиналната история. Филмът успява да грабне вниманието на зрителите и да го прикове към поредицата от загадъчни случки и ретроспекции, които бавно разкриват тъмни тайни.   

 

В „Не казвай сбогом“ зрителите ще станат свидетели на изчезването на Ейми (Розамунд Пайк) – типична съпруга от предградията, омъжена за писателя Ник Дън (Бен Афлек). Те изглеждат като съвсем нормална двойка, докато цялото медийно и обществено внимание не попада върху мъжа, нарочвайки го за основен заподозрян за изчезването. По време на разследването на случилото се, зловещи тайни започват да излизат наяве. В началото филмът изглежда сякаш разказва типична история, проследяваща следите на престъпление. Мигове по-късно смело сменя фокуса към психологически трилър, който държи всички на ръба, докато изследва най-дълбоките и най-тъмни места на човешкия ум. Непредвидимият сюжет ще се разгърне на телевизионните екрани тази неделя от 22:00 часа по FilmBox Extra HD. 


„Не казвай сбогом“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите