Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Богато разнообразие на вкусове, които отговарят на предпочитанията на българите и разкриват техните характери: капсулите Lavazza, съвместими с машини Nescafè® Dolce Gusto®*


Chapter 4


Богато разнообразие на вкусове, които отговарят на предпочитанията на българите и разкриват техните характери: капсулите Lavazza, съвместими с машини Nescafè® Dolce Gusto®*

Налични в България от миналата година, капсулите Lavazza, съвместими с кафемашини Nescafè® Dolce Gusto®*, предлагат широка гама от кафе в 5 разновидности, които съчетават най-популярните смеси на Lavazza и висококачествен вкус, като същевременно посрещат нуждите на притежателите на  машини Nescafè® Dolce Gusto®*. Като поднасят столетния опит в производството на кафе в удобна форма, съвместимите капсули Lavazza са идеално ежедневно решение за различните предпочитания към кафето – и когато откриете любимия си вкус, никога няма да се откажете от него!

 

Българите могат да избират между три разновидности еспресо, една опция на млечна основа и дори дълго кафе. Има няколко характеристики, които трябва да имате предвид, когато избирате предпочитания от Вас вкус – произход на кафето, нотки и аромат. В същото време зад обикновената чаша кафе се крие много повече: например, знаехте ли, че видът кафе, който пиете, може да разкрие много за Вашата личност? От ентусиасти на капучино до пристрастени към еспресо, любителите на кафе са различни и предпочитаният тип кафе издава характера им!

 
Espresso Cremoso – идеална комбинация за весела и страстна личност 

Това еспресо може да се похвали със силен, наситен букет и богат аромат, с неустоим вкус на шоколад и сушени плодове. Ако харесвате обгръщащия и дълбок вкус на Espresso Cremoso, тогава Вие сте весел човек, движен от ентусиазъм във всяко ново изживяване, с което може да се сблъскате. Страстта и енергията са ключови в живота Ви и дори чаша добро кафе може да Ви даде добро настроение! Вашият ентусиазъм върви ръка за ръка с дълбока чувствителност и способност за бързо свързване с другите.

 
Espresso Intenso – перфектно съчетание за целенасочени, естествени лидери 

Аромат на тъмно изпечено кафе и отличителни карамелени нотки, създават уникално кафе, изпълнено с индивидуалност и вкус. Ако Espresso Intenso е това, от което се нуждаете, за да започнете деня, тогава има три качества, които перфектно Ви описват: трудолюбие, целеустременост и организираност. Винаги заети, Вие успявате да овладеете уменията си за справяне с няколко задачи едновременно: ефективността и отдадеността Ви правят изключителен, естествен лидер. Когато си поставите цел, винаги правите всичко възможно, за да я постигнете – и нищо не ви спира по пътя Ви!

 
 Espresso Bio – идеално за спокойна, мила и грижовна душа 

Сладко и балансирано еспресо с деликатни плодови нотки. То отразява спокоен и сдържан дух, който мило се грижи за другите, без да очаква нищо в замяна. Позитивно мислещ, който търси най-доброто във всяка ситуация и се наслаждава дори на най-малките удоволствия от ежедневието – като чаша хубаво кафе!

 
 Cappuccino – перфектно съчетание за креативни и спонтанни хора 

От съчетанието между силно еспресо с кремообразната нежност на млечната пяна се създава най-доброто изражение на капучино от Lavazza. Ако топла и пенлива чаша капучино озарява деня Ви, тогава със сигурност обичате да живеете живота си пълноценно. Обичате да сте сред хора и много цените честността и спонтанността. Обичате да сте супер-креативни, да посрещате неочакваното и да политате на крилете на фантазията си!

 
 Espresso Lungo – идеално за логични хора и интелектуалци

Това кафе може да се похвали с мек, балансиран вкус и кадифен крем. Бавното и деликатно печене разкрива неговата сладост и флорални нотки. Espresso Lungo е израз на баланс и практичност: подхожда на логически мислители, които не са склонни към полети на фантазията. Здраво стъпили на земята, те са много прецизни и подредени и винаги анализират ситуациите с рационален подход. Не им липсва и чувство за хумор и винаги са готови да споделят своите кафе паузи с приятели и колеги!

Ако се чудите коя е Вашата перфектна съвместима Lavazza капсула, можете да откриете чрез нашия конфигуратор тук: https://www.lavazza.bg/bg/coffee-configurator.html

 

За повече информация:

office@chapter4.bg

 

За Lavazza Group

Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Lavazza от четири поколения. Днес Групата е един от водещите играчи на световната кафе сцена, с оборот от над 2,3 милиарда евро и портфолио от топ марки, които са лидери на съответните пазари, като Lavazza, Carte Noire, Merrild и Kicking Horse. Тя е активна във всички бизнес сектори и оперира на 140 пазара, с 9 производствени завода в 6 държави и над 4200 сътрудници по целия свят. Глобалното присъствие на Групата е резултат от над 125 години растеж и повече от 30 милиарда чаши кафе Lavazza, произвеждани всяка година, като доказателство за забележителна история на успеха, с цел да продължи да предлага възможно най-доброто кафе във всички форми, като се фокусира върху всеки аспект от веригата за доставки, през избора на суровината до продукта в чашата.

Lavazza Group направи революция в културата на кафето, като инвестира непрекъснато в изследвания и разработки: от интуицията, която отбеляза най-ранния успех на компанията - сместа за кафе - до разработването на иновативни решения за опаковане; от първото еспресо, изпито в Космоса, до десетките индустриални патенти. Способността да се изпреварва времето се отразява и във фокуса върху устойчивостта – икономическа, социална и екологична – която винаги е била еталон за насочване на корпоративните стратегии. „Пробуждане на по-добър свят всяка сутрин“ е корпоративната цел на Lavazza Group, с цел създаване на устойчива стойност за акционерите, сътрудниците, потребителите и общностите, в които работи, съчетавайки конкурентоспособността със социалната и екологичната отговорност.

 

*Nescafè® Dolce Gusto® са търговски марки и трета страна без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.

 

Обратно към всички новини от агенциите