Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

BOUTIQUE MAISON SOFIA MGALLERY ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА СВОИТЕ ПЪРВИ ГОСТИ


5W Communications


BOUTIQUE MAISON SOFIA MGALLERY ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА СВОИТЕ ПЪРВИ ГОСТИ

През месец май българската столица приветства хотел, който е единствен по рода си. Новооткритият Maison Sofia MGallery е бутиков хотел, заобиколен от слънчева градина с хипнотизираща атмосфера. Той носи усещане за уединение, тишина и пълно потапяне в красотата на природата, осигурявайки на своите гости перфектния баланс между работата и удоволствието от живота. Новият хотел е разположен в престижен бизнес район, недалеч от централната градска част. Това превръща Maison Sofia MGallery в едно истинско зелено убежище на входа на града. 

Хотелът предлага всички необходими условия за ползотворна работа или мечтана почивка. Maison Sofia MGallery се състои от 99 изключителни стаи и апартаменти. Много от тях имат гледка към прекрасната градина на хотела, където гостите ще имат възможността да се потопят в същински оазис сред цветни ухания. Успокояващите звуци на фонтана допълват атмосферата на мир, спокойствие и почивка, далече от шума на големия град.

„Хотелите MGallery създават уникална колекция, която гарантира незабравими моменти и преживявания по време на всеки престой, във всеки от тях. Със своя уютен интериор, спокойна среда и вълшебна атмосфера, Maison Sofia MGallery носи усещане за домашен уют. Хипнотизиращата градина с успокояващ фонтан позволяват същинско потапяне в автентичен оазис и бягство от градската суматоха. Сигурен съм, че това ще осигури незабравими и изискани спомени от престоя в нашия хотел”, отбелязва Йоанис Даскалантонакис, собственик на Maison Sofia MGallery.

Новият хотел разполага с най-високо ниво на обслужване и авангардни технически решения за своите бизнес гости. Maison Sofia MGallery разполага с две модерни заседателни зали с площ от 100 кв.м и 43 кв.м. Всяка от тях е оборудвана с най-новите технологични решения за бизнес събития, модерно аудиовизуално оборудване и безплатен Wi-Fi. 


За любителите на вкусната храна, която създава незабравими кулинарни спомени, ресторантът на хотела предлага комбинация от автентична местна и средиземноморска кухня, съчетана с богата селекция от български вина. Интериорът е елегантен и изпълнен с естествена светлина. Капацитетът му е за 80 гости и предлага както а-ла-карт обслужване, така и възможности за провеждане на всякакъв вид корпоративни и социални събития. Това превръща Maison Sofia MGallery в идеалното място за среща с приятели или бизнес партньори.

Хотелът е само на 10 минути път с автомобил до центъра на столицата, както и до летище София. Известният Ловен Парк, мол Paradise Center и метростанция „Джеймс Баучер” са на пешеходно разстояние. За любителите на планинския туризъм и зимните спортове, пътуването до Витоша от хотела отнема само половин час.

Новооткритият Maison Sofia MGallery предлага широк спектър от услуги на най-високо ниво, както и незабравима и почти вълшебна атмосфера. Хотелът дава възможност за същинско бягство от натовареното ежедневие. С отличната обстановка за бизнес среща или събитие ще можете да впечатлите гостите си. 

 

 

xxx

ЗА КОЛЕКЦИЯТА ХОТЕЛИ MGALLERY

Брандът MGallery Hotel Collection внимателно подбира и управлява уникални имоти по целия свят, създавайки легендарна колекция от бутикови хотели със собствена уникална атмосфера, в които се изживяват и споделят завладяващи истории. Със своите повече от 100 обекта, всеки MGallery разказва история, вдъхновена от собственото си забележително минало или дестинацията, която нарича свой дом. С индивидуален дизайн, разнообразие от вкусове и условия за поддържане на добро физическо здраве и благосъстояние на духа, хотелите MGallery са местата, в които гостите могат да се насладят на истинско изискано пътуване. 

Добре познатите хотели от колекцията MGallery включват Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, Queens Hotel Cheltenham в Англия, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Hotel Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам . MGallery Hotel Collection е част от Accor, водеща световна група за хотелиерство, състояща се от повече от 5300 обекта и 10 000 ресторанти и барове в 110 страни.

*Снимки: © Nikolaos Dessypris

 

Обратно към всички новини от агенциите