Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung в своя онлайн магазин


d:istinkt


Yettel предлага 10% отстъпка за смартфони и аксесоари Samsung в своя онлайн магазин

Тази седмица всички настоящи и бъдещи клиенти на Yettel могат да се възползват от специална промоционална цена на Samsung смартфони и аксесоари при покупка от онлайн магазина на мобилния оператор. Достатъчно е поставянето на промокод SAMSUNG при поръчка. С него до 15 май всички модели, които не са част от други промоции на мобилния оператор, могат да бъдат закупени с 10% по-ниска цена.

 

Yettel има изключително богато портфолио от смартфони и аксесоари на южнокорейския производител. Някои от най-търсените апарати са от ниския и среден клас като Samsung Galaxy A03, Galaxy A33 5G и Galaxy A53 5G, като последните два се възползват от високите скорости на 5G мрежата на оператора. Апаратите са характерни със своите ярки екрани, големи батерии и камери, които създават страхотни кадри дори при по-достъпна цена на устройствата.

 

В абсолютна стойност и левово изражение отстъпката от 10%, разбира се, е по-голяма при флагманите от серията Galaxy S22. В Yettel потребителите могат да намерят последните членове на известното семейство на Samsung. Обединени от  стилен външен вид и Dynamic AMOLED 2X екрани, моделите се задвижват от високопроизводителен чипсет – Exynos 2200. Базовият модел Galaxy S22 разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване от 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и 15W по безжична технология. 

Samsung Galaxy S22+ има екран с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, поддържайки опресняване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W. 

Над всички тази година е Galaxy S22 Ultra. Той идва с най-големия екран в серията с размер 6,8 инча по диагонал, резолюция QHD+ и опресняване на картината от 120Hz. Смартфонът предлага възможността за използване с S Pen на Samsung и се отличава с четворната си камера, чийто основен сензор е 108 мегапиксела и създава кристално ясни снимки с Live Pixel технология. Впечатляващо е наличието и на телемакро камера с десеткратно оптично увеличение. S22 Ultra работи с до 12 GB RAM в зависимост от избрания модел, батерия с капацитет 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане. Galaxy S22 Ultra се предлага в четири комбинации – черно, бяло, зелено и червено. 

 

С 10% отстъпка от цената при плащане в брой тази седмица могат да се закупят и смартфоните със сгъващи се екрани на компанията Galaxy Z Fold3 5G 512GB и Galaxy Z Fold3 5G 256GB. 

Всички смартфони се предлагат с Тотал Макс, които осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с пет  поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги. 

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Обратно към всички новини от агенциите