Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага три месеца безплатен Microsoft 365 за своите бизнес клиенти


d:istinkt


Yettel предлага три месеца безплатен Microsoft 365 за своите бизнес клиенти

За всички свои бизнес клиенти, сключили нов договор за офис пакета Microsoft 365, OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials до 31 юли 2022 г., Yettel предлага три месеца безплатен достъп. Освен решения за отдалечена работа мобилният оператор предлага и богато портфолио от услуги на Microsoft, отговарящо на нуждите на бизнеси от всеки калибър.

Microsoft 365 е последното поколение облачна услуга, която позволява увеличаване на продуктивността с най-новите версии на Office, интелигентни услуги в облака и разширена защита. Клиентите на Yettel могат да избират от три различни нива на достъп до услугите. Те са на цени 9,99 лв., 17,99 лв. и 20,99 лв. в зависимост от включените елементи в пакета – място за съхранение, уеб, мобилни или настолни версии на приложенията на Office, електронна поща, повишена сигурност и защита, поддръжка по телефона и т.н. 

Microsoft 365 Business Basic предлага на клиентите уеб и мобилни версии на приложенията на Office, 1 TB място за съхранение, имейл от бизнес клас и денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Apps for Business идва с настолни версии на приложенията на Office с премиални функции,  1 TB място за съхранение, денонощна поддръжка по интернет и телефон.

Microsoft 365 Business Standard предлага всичко от Microsoft 365 Business Basic, но го надгражда с настолни версии на приложенията на Office с премиални функции. В него има възможност за лесно провеждане на уебинари, инструменти за регистриране и отчитане на участници, както и управление на срещи с клиенти.

Освен Microsoft 365, Yettel предлага още и корпоративните версии на добре познатите си услуги - OneDrive for Business и Microsoft Teams Essentials. Срещу 8.99 лв. на месец първата предлага 1 TB дисково пространство, корпоративна сигурност, както и всички възможности на стандартната услуга. Корпоративният достъп до Teams Essentials, който операторът предлага за 6.99 лв. на месец, включва услугата за видео разговори на до 300 участници в среща, събрания до 30 часа, 10 GB за съхранение, както и поддръжка по телефона по всяко време.

Предложенията са част от новото портфолио на Yettel, предназначено за бизнес клиентите на оператора. То включва нови абонаментни планове Business Pro, Business Pro Unlimited и Business Flexi, даващи оптимални възможности за разговори и  сърфиране в интернет както в България, така и в роуминг.

Обратно към всички новини от агенциите