Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FedEx Express доставя трофея на УЕФА Шампионска лига в София!


M3 Communications Group, Inc.


FedEx Express доставя трофея на УЕФА Шампионска лига в София!

FedEx Express, официален спонсор на УЕФА Шампионска лига, за първи път ще достави и изложи емблематичния трофей на УЕФА Шампионска лига в София.

На 14 май, между 12:00 и 18:00 часа, трофеят ще бъде изложен пред НДК на специално проектиран изложбен щанд на FedEx и УЕФА Шампионска лига. Събитието ще бъде целодневно и отворено за широката публика, като футболните привърженици ще могат да видят купата на живо, да се снимат с нея, да научат повече за спонсорството и да се потопят във вълнуващите емоции около подготовката преди финала на УЕФА Шампионска лига в Париж.

Димитър Бербатов, един от най-успешните български футболисти на всички времена и официален посланик на УЕФА, ще бъде специален гост на публичното събитието (от 12:00 до 15:00 часа), за да се снима с феновете и купата и да раздава автографи.

УЕФА Шампионска лига е най-големият футболен турнир в света, включващ най-добрите европейски отбори и звездни играчи от цял свят. Излъчва се в над 200 страни и територии по целия свят, има глобална телевизионна аудитория от над 1,1 милиарда души, която следи срещите на живо, и над 120 милиона привърженици в социалните медии. 

„Като официален спонсор на УЕФА Шампионска лига, ние сме щастливи да бъдем домакини на емблематичния трофей на УЕФА Шампионска лига в София. Вярваме, че нашият бизнес и футболът имат много общо, създавайки положителни емоции и свързвайки хората. Донасяйки трофея в София за това специално събитие, се надяваме да донесем радост на стотици българи“, каза Мария Андрианаку, маркетинг мениджър за Югоизточна Европа на FedEx Express.

 

Обратно към всички новини от агенциите