Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Как се кандидатства онлайн за кредит?


Netpeak


Как се кандидатства онлайн за кредит?

Добрият финансов баланс води до спокойствие в живота и възможност за поемане на всички задължения. Понякога непредвидени разходи, като покупка на нова техника или нужда от пари до заплата, водят до необходимост от допълнителни средства и бързите кредити от Кеш Кредит са идеален финансов инструмент. Какви са техните предимства, как се кандидатства онлайн и за какво да внимавате?

Защо са толкова популярни бързите кредити
Това са малки по размер суми (от 200 до 5000 лв.), които се отпускат изцяло онлайн и с определена лихва, без необходимост от посещение на реален физически обект и ходене където и да било. Условията са облекчени и бързи, без изискване за купища документи – напълно е възможно само с лична карта.

Бързите кредити се отпускат от специализирани фирми за микрокредитиране, без поръчители, без трудов договор и с месечни вноски за погасяване. Процедурата по одобрение на кандидатите отнема до 6 минути, което е изключително удобно при спешна нужда от средства точно сега.

Как да кандидатстваме онлайн
Процесът за отпускане на бърз кредит е изключително лесен и той може да се осъществи директно по телефона, по Viber или при желание в офис на компанията. Ето накратко стъпките, през които трябва да преминете:

  • регистрация – заредете в браузъра на смартфона сайта на фирмата за микрокредитиране и щракнете на линка “Вход” и “Нямаш профил?”;
  • избор на продукт – когато вече сте регистриран и логнат като клиент, имате възможност да изберете конкретен финансов продукт;
  • попълване на нужната информация – при кандидатстването ще трябва да въведете определена лична информация в електронната бланка, с което помагате на компанията бързо да разгледа кандидатурата и да ви одобри в рамките на 6 минути;
  • посочване на начин за получаване на парите – възможностите са по банкова сметка, в офис на компанията или на каса на EasyPay.

За какво да внимаваме
От Cash Credit съветват кандидатите предварително да се запознаят с условията на компанията и изискванията по тях, както и с политиката на фирмата. Това ще ви даде по-голяма прозрачност и възможност за вземане на информирано решение. Внимателно изчислете нужната сума и използвайте калкулатора във фирмената уеб-платформа, за да разберете, спрямо срока за погасяване и размера на сумата, какви ще са месечните ви вноски и общо колко ще върнете. Това ще позволи по-лесното и адекватно планиране на личните финанси и тяхното ефективно разпределение.

 

Обратно към всички новини от агенциите