Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

История за успеха на земеделските машини


Netpeak


История за успеха на земеделските машини

Земеделската техника не е спирала да се развива още от примитивните времена при зараждане на селското стопанство преди около 10 000 - 15 000 години и така до наши дни. Историята зад успеха на агромашините и като цяло на земеделието се корени в това, че за този период развитието на агросектора позволява на населението на Земята да стане около 1000 пъти по-голямо! Цялата тази революция дължим на фермера, но разбира се и на машините, които са помагали в обработките.

Всъщност агротехниката е най-големият помощник на всеки земеделец и стои зад всеки успешен бизнес. Но нека разгледаме различните машини в конкретика.

Различни видове:

  • трактори;
  • комбайни;
  • пръскачки;
  • плугове;
  • култиватори;
  • брани;
  • косачки;
  • валяци.

Това са част от различните видове земеделска техника, с които един фермер може да се сдобие, в зависимост от естеството на работата му. Агромашините биват и различни типове, например самоходни като тракторите; навесни като хедерите и прикачни като валяците.

Защо земеделската техника пожъна такъв успех?

Отговорът на този въпрос е комплексен. Както вече стана ясно, благодарение на селското стопанството населението на Земята се е увеличило многократно. Именно машините са причината за по-ефективното и рентабилно производство в агросектора.
Новата агротехника, която повишава конкурентоспособността, добива и производителността на агро стопаните, доведе до революция в селското стопанство. Това, което машините от миналото успяха да свършат, техниката в наши дни го прави по-бързо, по-ефективно, но и по-евтино. Ето това прави агромашините толкова успешни!

Техника от бъдещето за още по-добри резултати

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на американския бранд Case IH - лидер в производството на земеделска техника. На сайта ни TitanMachinery.bg сме събрали най-добрите оферти за всеки тип и вид стопанство. Запознайте се още сега с всички актуални и изгодни предложения, които сме представили на сайта ни.
В нашия онлайн магазин пък ще намерите освен множество предложения за земеделска техника, но и богат каталог с резервни части и надежден сервиз винаги, когато имате нужда!

Обратно към всички новини от агенциите