Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Filmbox Extra HD представя вдъхновяващата история на „Коко преди Шанел“


M3 Communications Group, Inc.


Filmbox Extra HD представя вдъхновяващата история на „Коко преди Шанел“

FilmBox продължава да изненадва зрителите с кино шедьоври, като акцент в програмата на филмовия канал FilmBox Extra HD тази неделя е биографичната драма „Коко преди Шанел“. На 30 януари, неделя, зрителите могат да проследят ранния живота на забележителната Коко Шанел, когато тя е просто Габриел. Филмът ще ги потопи в невероятната атмосфера на Франция в началото на 20-и век, проследявайки пътя на една млада жена към независимост. Филмовата трансформация на обикновеното момиче Габриел в легендата Коко Шанел ще се излъчи тази неделя от 20:10 ч. по FilmBox Extra HD.

 

Екранизацията на драматичната младост на талантливата дизайнерка e режисирана от Ан Фонтейн, която е и ко-сценарист на продукцията. Забележителните костюми, пренасящи, като с машина на времето, зрителите в ранния 20-и век, са и причината продукцията да е номинирана за Оскар за „Най-добри костюми“ през 2010 г. Одре Тоту е актрисата, която с грация и чар се превъплъщава в младата Коко Шанел и дава живот на всеки детайл от филма. Сюжетът проследява живота на сестрите Шанел от ранно детство и позволява на хората да се докоснат до събитията, превърнали Габриел в Коко Шанел – емблематичната за модата фигура, която е днес.   

 

„Коко преди Шанел“ разказва непознатата история, стояща зад едно от най-значимите за модата имена. Шанел днес е синоним на стил и безупречен вкус. Историята, разказана през погледа на Ан Фонтейн, показва какво трябва да пожертваш за успеха. Филмът предлага невероятна кинематография, а сюжетът се разгръща, представяйки Габриел, работеща като шивачка и кабаретна певица в провинциален френски бар заедно със своята сестра Адриен Шанел (Мари Гилен). В този бар тя среща джентълмена Етиен Балсан (Беноа Пулворд), който я запознава с живота на висшето общество и дава старт на нейната бъдеща блестяща кариера. Артур Капел (Алесандро Нивола) се появява в живота ѝ и я мотивира още по-силно да преследва мечтите си с още повече страст. Историята вплита съдбите на героите във вихрушка от емоции, премеждия, иновации, изгряващи преди времето си и, разбира се, любов като двигател на всичко. Какво коства на обикновено провинциално момиче да стигне до бляскавите светлини на Париж? Зрителите могат да открият отговора тази неделя от 20:10 ч. по  FilmBox Extra HD. 

„Коко преди Шанел“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите