Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FOREO – обичаната от звездите марка за грижа за кожата, е вече налична в Zlatna Ribka


M3 Communications Group, Inc.


FOREO – обичаната от звездите марка за грижа за кожата, е вече налична в Zlatna Ribka

FOREO, шведската иновативна beauty-tech компания и третата най-популярна марка за грижа за кожата в света, разширява присъствието си в България. Продуктите на FOREO вече се предлагат във физическите и онлайн магазините за премиум козметика на Zlatna Ribka. Българските любители на грижата за кожата ще могат да открият в Zlatna Ribka едни от най-популярните продукти на марката, включително продуктовата гама LUNA – най-нежните и меки устройства за почистване на лице в света, както и UFO – първия интелигентен уред за СПА терапии за лице, BEAR – най-безопасното микротоково устройство за тонизиране на лицето с неинвазивен анти-ейдж ефект и IRIS – масажорa за очи, който помага за намаляване на фините линии, тъмните кръгове и торбичките под очите.

Представени за първи път през 2012 г., технологичните продукти за грижа за кожата на компанията бързо стават глобална сензация и се превръщат в любимия козметичен уред на потребители по цял свят. Фен базата на FOREO расте осезаемо с всеки изминал ден и включва известни личности като Джесика Алба, Ким Кардашиян, Рита Ора, Криси Тейгън, Славена Вътова, Йоанна Темелкова и други. От актриси, певици и beauty редактори до инфлуенсъри – знаменитостите не спират да споделят възхищението си от уредите, които превръщат перфектната кожа в реалност.

„Изключително сме щастливи, че нашият революционен козметичен и технологичен бранд разширява присъствието си в България. Във FOREO вярваме, че всеки заслужава здрава и сияйна кожа. Откакто пуснахме на пазара първите ни продукти, променихме изцяло начина, по който милиони хора по света се грижат за кожата си, помагаме им всекидевно да постигат невероятни резултати и ще продължим да го правим“, коментира  Борис Трупчевич, главен изпълнителен директор на FOREO.

ТОП ПРОДУКТИТЕ НА FOREO В ZLATNA RIBKA

LUNA е продуктова серия от модерни устройства за почистване на лице от ново поколение, които промениха изцяло индустрията. Продуктите LUNA предлагат изключително нежно и хигиенично ултразвуково почистване на лицето, като ексфолират мъртвите кожни клетки, отпушват порите, отстраняват остатъците от грим и премахват до 99.5% от замърсяването и омазняването, които са причината за появата на акне при възрастните. Уредите са толкова популярни по целия свят, че на всеки три секунди се продава по един продукт, а думата LUNA е официално включена в Urban Dictionary като глагол за „почистване“. Портфолиото на LUNA също така включва и специална колекция за мъже.

UFO е продуктова гама от смарт устройства за СПА терапии с маски за лице у дома. Само за 2 минути тези сладки, но мощни уреди могат да предоставят супер зареждащи процедури, включващи затопляне, охлаждане, LED светлини и T-Sonic пулсации, за да осигурят резултати на професионално ниво за нула време. Подходящи за всички типове, тонове и възрасти кожа, UFO устройствата помагат за справяне с всякакви специфични кожни състояния, за минимизиране на признаците на стареене и засилване на сиянието на кожата. UFO може да се комбинира с ексклузивната колекция маски на FOREO, които се продават и в Zlatna Ribka. Устройствата помагат за по-дълбокото попиване на богатите съставки на маските в кожата и така засилват ефекта им. Включването на UFO в ежедневната рутина прави лицето по-гладко и сияйно и превръща всекидневната грижа в истински ритуал, който глези сетивата.  

BEAR е първият в света медицински микротоков уред, одобрен от FDA, с анти-шокова система™, което го прави най-безопасното микротоково устройство на пазара. Уредът съчетава наелектризираща микротокова технология за по-стегната и по-ярка кожа с емблематичните за FOREO T-Sonic пулсации, които ще ви гарантират най-енергизиращата анти-ейдж грижа за лице досега. Този топ уред на FOREO е вашият личен треньор за лице, който таргетира признаците на стареене и ви осигурява по-стегнат тен за минути. Ако сте мислили, че пластичната хирургия е единственият начин да върнете младостта на лицето си, помислете отново, тъй като BEAR със своето неинвазивно лечение ще ви подмлади лесно и бързо в домашни условия. Задължително комбинирайте уреда със SERUM SERUM SERUM, който съчетава антиоксидантната сила на сквалана и хидратираща хиалуронова киселина за гладък и сияен тен, или с друг проводящ серум. 

Одобрен от водещи офталмолози като ефективна и безопасна терапия за грижа за очите и любима джаджа в дамската чанта на Парис Хилтън, IRIS съчетава древната азиатска лимфодренажна акупресура с масаж с T-Sonic™ пулсации за освежаване на уморените очи. Неинвазивно, бързо и ефективно, това ултра-хигиенично устройство е клинично доказано, че помага за намаляване на подпухналостта, торбичките под очите и тъмните кръгове, като същевременно изсветлява, изглажда и стяга зоната под очите. Като бонус – то допринася и за облекчаване на главоболието, причинено от напрежение в очите.

Повече за продуктите на FOREO ще откриете на foreo.com, както и на zlatnaribka.com.
 

Обратно към всички новини от агенциите