Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Най-известното италианско кафе с нови изживявания и платинена подкрепа за финалите на АТП в Торино


Chapter 4


Най-известното италианско кафе с  нови изживявания и платинена подкрепа за  финалите на АТП в Торино

От 14 до 21 ноември 2021 г. италианското еспресо ще вдъхновява световни тенис звезди на своя територия

На 14 ноември в Торино ще стартират финалите на АТП. Най-голямото събитие в тениса ще се състои за първи път отново в Италия след 1970 г., и ще се проведе в Паласпорт Олимпико - една от най-големите арени в страната. 

Родината на еспресото и пастата ще бъде домакин на вълнуващото дерби, а платинен партньор на престижното събитие ще бъде италианският лидер на пазара за еспресо в Италия Lavazza. В Торино, родният град на Lavazza, откъдето са тръгнали първите стъпки на италианската семейна кафе-компания, най-големите имена в тениса ще поканят туристи от цял свят на чаша еспресо и професионален тенис. 

„Финалът на АТП предлага страхотна възможност не само за демонстриране на най-високо ниво тенис на аудиторията, но и за развитие и нови възможности за целия регион. Торино е градът, в който се роди Lavazza, а тенисът напомня именно на нашият път към успеха - страст за победа, добра стратегия и неизменното удоволствие от играта. Този град е мястото, където нашата визия за бъдещето пусна първи корени, тук е седалището ни Nuvola Lavazza, а от 14 до 21 ноември италианското еспресо ще сервира на родна земя.”, коментира Марко Лаваца, вицепрезидент от Lavazza Group, и член на почетния комитет на Nitto ATP Finals. 

Тази година се отбелязва десетгодишнината от партньорството на Lavazza с тениса, което започна през 2011 г. на Уимбълдън и вече е част от всички турнири на Големия шлем. Над милион и половина чаши еспресо на всеки турнир енергизират световната тенис сцена. През годините с всяка глътка кафе се увеличаваха и споделените страсти, прогрес, амбиция и наслада от партньорството на Lavazza с тениса. 

За да подобри преживяването на финалите на АТП в Торино и за да сподели италианската култура на пиене на кафе, компанията създаде Lavazza Experience (https://lavazza-experience.it/ ) - серия от събития и срещи, които ще накарат посетителите в столицата на еспресото да не мигнат от интерес. Луиджи Лаваца основава фамилния си бизнес преди почти 126 години в Торино с отварянето на магазин за храни, купен за 26 000 лири, сега 20 долара. Вече четири поколения на семейство Лаваца управляват бизнеса, а гостите на АТП ще могат да разгледат музея на Lavazza, в който ще могат да се запознаят отблизо с историята на компанията.

Част от организираните от Lavazza преживявания за посетителите на турнира са зона за фенове на площад Сан Карло, специална еспресо стая в арената и ексклузивното пространство Lavazza Lounge, което ще приюти интересни изложби и събития по време на състезанията. Огромна инсталация отвън на Паласпорт Олимпико ще запознае посетителите с ароматната нишка и технологията на бариста машините A Modo Mio на Lavazza. Тя ще бъде достъпна за всички и на живо ще може да бъде изживяна магията на Lavazza A Modo Mio с гигантска капсула Qualità Oro в кафемашина с човешки размери Deséa, възпроизвеждаща магията на приготвяне на кафе. В нея посетителите ще могат да влизат и наблюдават как се ражда истинското еспресо. 

Като платинен партньор, марката Lavazza ще присъства и на корта заедно с играчите и техните фенове. В това пътуване на ароматно кафе, ексклузивни събития и изложби ще участват и младите надежди на италианския тенис Яник Синър, Лоренцо Музети и роденият в Торино Лоренцо Сонего, които се вписват в стратегията на Lavazza за подмладяване на марката си с подбор на рекламни лица, които в момента изгряват на спортния небосвод. Осем от най-добрите играчи в ранглистата ще премерят сили на италианска земя и ще се борят на корта за най-голямата победа в тениса. 

Докато Lavazza разпространява истинската култура на италианското кафе по уникален и оригинален начин с планираните си събития в рамките на тирнира, най-добрите играчи на годината и едни от най-големите звезди на световния тенис - Джокович, Медведев, Циципас, Зверев, Хуркач, Беретини, Рууд и Рубльов, ще накарат феновете на този спорт да пият най-популярното италианско еспресо, за да не изпуснат нито миг от финалите на АТП в Торино.

Допълнителна информация: 

Компанията Lavazza, основана в Торино през 1895 г., е собственост на семейство Лаваца. Семейната компания работи в повече от 140 страни в света и има над 4000 служители. Компаниите, които са част от Lavazza Group, включват френските Carte Noire и ESP, датската Merrild, северноамериканската Kicking Horse Coffee, италианската Nims и австралийската Blue Pod Coffee Co.. В края на 2018 г. беше създадено и професионалното бизнес звено на Lavazza, което включва Office Coffee Service (OCS) и вендинг системи Flavia и Klix.

Обратно към всички новини от агенциите