Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Теленор стартира предварителни поръчки за третото поколение Apple AirPods


d:istinkt


Теленор стартира предварителни поръчки за третото поколение Apple AirPods

Теленор България стартира предварителни поръчки на третото поколение безжични слушалки на Apple. AirPods 3rd Generation могат да бъдат закупени на сайта на оператора, като доставките ще се извършват след 26 октомври, когато стартират и официалните продажби във физическите магазини на Теленор. Иновативните слушалки се предлагат на цена от 419.99 лв. в брой или за 20.49 лв. на месец с допълнителен лизинг за 24 месеца.

AirPods (3rd generation) предлагат функцията за пространствен звук Spatial Audio и осигуряват до 6 часа възпроизвеждане на музика, само с едно зареждане. Потребителите могат да се възползват от предимствата на функцията за пространствено аудио и иновативната технология Dolby Atmos при слушане на музика в Apple Music, стрийминг на филми и телевизионни предавания, както и при използването на функцията за динамично проследяване движенията на главата. Новите слушалки гарантират и кристален звук, благодарение на създадената от Apple акустична система, която се възползва от силата на чипа H1. Слушалките неутрализират страничния шум от вятъра при използване на открито, като допълнително създават усещане за пълна изолираност и осигуряват комфорт на потребителя във всеки един момент от ежедневието му. 

Слушалките от трето поколение AirPods също така поддържат и кодек AAC-ELD, който осигурява кристално HD качество на звука при разговори, проведени през FaceTime. Освен това, новите AirPods са водоустойчиви, което ги прави още по-удобни за употреба при тренировки. 

Повече за актуалните оферти на оператора можете да откриете на страницата на оператора. 

Обратно към всички новини от агенциите