Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Лидл България възобновява популярните си кулинарни поредици


d:istinkt


Лидл България възобновява популярните си кулинарни поредици

Лидл България възобнови натрупалите голяма популярност кулинарни поредици „Вкус в четири сезона“ и „Родната кухня в четири сезона“. Те отново се появяват в YouTube канала на Lidl, а водещите - шеф Манчев и шеф Шишков продължават да представят нови и интересни рецепти, с които всеки може да преоткрие родния вкус и сезонната кулинария. 

Видео поредицата „Родната кухня в четири сезона” показва автентични български рецепти за всеки сезон. Популярните майстори на кулинарното изкуство гостуват на различни готвачи в страната и събират от тях ценни рецепти, с които да съхранят родната традиция. Поредицата извежда на преден план богатството на кулинарна България и как всеки може да му се наслади у дома.

Поредицата „Вкус в четири сезона” от своя страна разкрива тайните на сезонната храна. Манчев и Шишков изследват разнообразието на продуктите в четирите годишни времена и разкриват  любопитни факти и информация за тях в апетитни рецепти. Първият епизод с участието на шеф Шишков е вече в канала, като всички любители на питателните и интересни ястия, могат да се насладят на рецептата за „Цветен рататуй с кореноплодни зеленчуци“.

С двете поредици готвачите ни канят да разширим гастрономичните си хоризонти и да попътуваме мислено през предстоящите зимни дни, които ни приближават към “най-хубавото време от годината”.

Обратно към всички новини от агенциите