Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Sofia Airport Center бе домакин на Общото събрание на членовете на БРТПП


3CON


Sofia Airport Center бе домакин на Общото събрание на членовете на БРТПП

Sofia Airport Center бе официален домакин  на Общото събрание на членовете на Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТПП). Един от най-бързоразвиващите се и модерни бизнес паркове в България се присъедини към организацията през лятото на 2021 година и скоро след това SAC предостави пространствата си за годишния форум на Палатата. Заседанието се проведе в сграда A2, която притежава сертификат LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold. Престижното признание е за използване на екологични строителни материали и енергоефективни технологии. 

Събитието се проведе в хибриден формат в луксозната конферентна зала “Boardroom”. Модерното пространство предложи на присъстващите на място членове пълноценна и безопасна комуникация, а кратките бизнес почивки бяха изпълнени с приятни емоции край красивото езеро и неговите обитатели - пъстроцветните японски шарани „Кои“.

Sofia Airport Center е част от портфолиото на фонд II на Revetas. Интегрирането на екологични, социални и управленски принципи в културата на цялата група е от изключително значение за холдинга като европейски инвестиционен консултант в областта на недвижимите имоти. Основно стратегическо направление на групата е внедряването на инициативи на ESG и установяване на пътна карта за въглеродна неутралност в цялото портфолио, фокусирано около концепцията за екосистемата Revetas. 

Цялостната корпоративната стратегия  включва поредица от иновативни, дизайнерски, технологични и екологични решения. Главната цел е, не само да се спазват мерките за здравословна и безопасна среда, но и да се повиши производителността и благосъстоянието на всички наематели. Пример в тази посока е подобряване на вътрешните и външните общи части, създаване на гъвкави работни пространства, реновиране на части от сградите, изграждане на фитнес зали на открито, допълнителни зелени зони, места за отдих и други, така че да отговарят на нуждите на служителите. Всички мерки имат за цел да намалят гъстотата в офисите, предлагайки иновативни работни решение извън традиционните представи за офис пространство. 

Българо-румънска търговско-промишлена палата (БРТПП) обединява различни компании, които осъществяват обмен на пазарна информация, опит и бизнес контакти. Организацията  подкрепя бизнеса между България и Румъния и има за цел да подпомага фирмите членуващи в нея да реализират идеите и инициативите си. 

Обратно към всички новини от агенциите