Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Кеш Кредит отличена за добри работодателски практики в три категории от Career Show Awards 2021


M3 Communications Group, Inc.


Кеш Кредит отличена за добри работодателски практики в три категории от Career Show Awards 2021

Кеш Кредит бе призната за поредна година като един от водещите работодатели в България. На престижните годишни награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021, небанковата финансова институция бе отличена за иновативния си подход и успешни кариерни политики в три категории. Квалифицираното жури оцени високо постиженията на компанията сред над 340 кандидатури със сребро в категория „Стратегии за управление на кризи“ и бронз в категориите „Стратегия за ангажиране на служители“ и „Иновации в подбора на кадри“.  


Career Show Awards са водещите награди за най-добър работодател, които се провеждат всяка година у нас с цел да отличат най-забележителните успехи на компаниите, свързани с повишаване разпознаваемостта на работодателската марка и привличане и задържане на силни кадри. Тази година Кеш Кредит впечатли журито, съставено от признати експерти в различни сфери на бизнеса и обществения живот, с програмата си за устойчиво развитие на служителите, стратегията за привличане на кандидати за работа и уникалната вътрешна игра на компанията за развитие уменията на екипите.

„Изключително сме щастливи да бъдем отличени в тези три важни категории в Career Show Awards 2021. Работим усилено да развиваме индивидуалните умения на служителите и да градим силен екип с идеи. За нас компанията не се изчерпва с продукта, който предлагаме – за нас тя е мисия. Искаме както клиентите ни да са доволни, така и служителите ни да се асоциират с компанията и бранда, затова влагаме много в развитието на хората и проектите. Признанието, което получаваме с тези награди, оценяваме високо. А това в категория „Стратегия за управление на кризи“ в тази прецедентна ситуация, породена от СOVID-19, ни прави особено щастливи! „Настройваме си компаса“, че сме в правилна посока и това ни стимулира да продължаваме да подхождаме смело в проектите си по иновативен начин!“, каза Зорница Янакиева,  изпълнителен директор на Кеш Кредит.

Практиките, за които беше отличен Кеш Кредит, включват активна дейност за устойчивото развитие на служителите и екипите в компанията чрез  корпоративни обучения и дейности, развиващи уменията им. В допълнение, IT отделът на компанията е създал вътрешна игра, ориентирана към развитие на знанията и уменията на служителите. Целта на играта е те сами да управляват стратегии, които да ги насочват към усвояване на стъпки за развитие на бизнес, критична мисъл и съобразителност. 

Иновативният подход на компанията като работодател започва още от началото. Тя активно расте и търси правилните хора да се включат в екипа, в който да се чувстват комфортно и да разгърнат потенциала си. Това е в основата на стратегията за привличане на кадри на Кеш Кредит, която донесе на компанията бронзово отличие на тазгодишнaтa надпревара.

В Career Show Awards 2021 се включиха над 80 български и международни компании. Те бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като инж. Васил Велев, Росен Плевнелиев, Силвена Роу, психолога Ани Владимирова, медийния експерт Андон Балтаков и др.

През последните две години Кеш Кредит получи 8 награди за своите успешни работодателски практики, като всички тези признания позиционираха компанията на 14-о място в ТОП 100 на най-добрите работодатели в Career Show Index 2021.

Обратно към всички новини от агенциите