Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Издателство Клет България организира художествена инициатива за ученици от 1 до 4 клас


d:istinkt


Издателство Клет България организира художествена инициатива за ученици от 1 до 4 клас

Издателство КЛЕТ България организира художествена инициатива за ученици от 1 до 4 клас от цялата страна. Тя се провежда под мотото “Моята мечта” и разкрива нови светове пред малките ученици. До 22 октомври всеки учител може да запише своя клас за участие, а рисунки ще се приемат до 1 декември 2021 г. 

 

Целта на инициативата е да отключи вълшебния свят на малчуганите до прогимназиална възраст и да им даде възможност да демонстрират заложбите си, без ограничение във формата и креативността им. Темата е “Моята мечта”, а всяко дете може да нарисува това, с което я асоциира. Малките мечтатели могат да творят с цветни моливи, пастели, водни или темперни бои и т.н.

 

На специалната страница на сайта на Издателство КЛЕТ България, всеки учител ще открие необходимите документи, които трябва да попълни, за да включи децата в художественото начинание. Всяко дете може да участва с една рисунка, а тя трябва да бъде придружена от попълнени бланки за информирано съгласие от родителите на децата, които КЛЕТ България предоставя заедно с бланките за рисуване.

 

За всяко дете Издателството е подготвило подаръци, с които да ги поздрави за участието. Всички събрани картини ще бъдат изложени в специална виртуална изложба, която КЛЕТ България организира. Всяка нарисувана мечта ще бъде споделена в изложбата. 

Обратно към всички новини от агенциите