Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Летният Black Friday на Vivre се завръща с отстъпки до 85%


New Moment New Ideas


Летният Black Friday на Vivre се завръща с отстъпки до 85%

Vivre обявява Black Friday през юли месец с намаления до 85% за над 335 хил. продукта от каталога си. Около 300 хил. от тях са част от търговската мрежа на компанията, a останалите 35 000 идват от ритейлърите на Vivre Marketplace. Началото на големите намаления започва още в понеделник на 05.07.2021 г. от 18:00 ч.

Това е второто лятно издание на Black Friday. Отстъпките ще се прилагат за всички продуктови категории, налични на платформите на Vivre. Клиентите ще могат да избират дивани на цена от 307.99 лв., столове за 40.99 лв., градински стоки от 7.99 лв., лайфстайл и модни аксесоари за 22.99 лв., кухненски прибори от 5.99 лв., спално бельо от 44.99 лв. и много други. Благодарение на бързото разрастване на Vivre Marketplace, търговецът разполага с приблизително 135 000 продукта за бърза доставка.

„През първите шест месеца на годината бяхме ангажирани с тежки логистични реорганизации. Променихме структурата на складовете, допълнихме капацитета за съхранение и продължаваме да рационализираме системата за обработка на поръчките. Съкращаването на времето за доставка остава приоритет за Vivre, а бързото разширяване на пазара пряко допринася за постигането на тази цел. Така по време на летния Black Friday клиентите ще могат да се насладят на атрактивни цени и на по-бърза доставка“,  заяви Андрей Станеску, Главен търговски директор на Vivre.

За да подобри клиентското изживяване, компанията наскоро успя да оптимизира функцията за обогатена реалност (AR), която е достъпна в мобилната апликация и на Vivre.bg. Към този момент над 1700 продукта могат да бъдат тествани в дигитален формат, преди да бъдат закупени. Тези артикули могат лесно да бъдат идентифицирани чрез 3D Model/Augmented Reality филтър.

Летният Black Friday ще се проведе едновременно на всички девет пазара на компанията: Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция. Повече информация за кампанията, може да откриете на Vivre.bg 

Vivre е водещ онлайн търговец в индустрията на дизайна на дома и декора, основан през 2012 г., опериращ в 9 държави в Централна и Източна Европа: Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция. Повече от 370 000 отделни артикула в секторите мебели, декорации и аксесоари са достъпни от уебсайта и мобилните приложения на компанията. Vivre ежедневно предлага хиляди нови продукти на тези, които сами искат да бъдат дизайнери на своите домове.

Обратно към всички новини от агенциите