Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Подмладяваща грижа: FOREO празнува пролетта с до 50% намаление


M3 Communications Group, Inc.


Подмладяваща грижа: FOREO празнува пролетта с до 50% намаление

FOREO, водещият световен медицински skin-tech бранд, пуска специалното пролетно намаление с примамливи отстъпки до 50% на своите топ устройства и целия си асортимент за грижа за кожата. Уредите и козметика на марката са подходящи както за по-млада, така и за по-зряла кожа, затова тази оферта е идеалният повод да се поглезите и да си подарите свежа и подмладена кожа този сезон. 

Неустоимите предложения и оферти от FOREO са валидни до 12 май само онлайн на foreo.com и включват: 

BEAR™: СПЕСТЕТЕ 35%

Със своите професионални нива на микроток и масаж с T-Sonic™ пулсации, BEAR™ видимо подобрява контура на лицето, като нежно стимулира и стяга всички 69 мускула на лицето и шията, предоставяйки ви мигновен лифтинг на лицето. Клинично е доказано, че уредът значително намалява фините линии и бръчки, както и увеличава стегнатостта и еластичността на кожата само за една седмица. За разлика от скъпите естетични операции, този медицински микротоков уред (първият в света със сертификат от FDA), е напълно неинвазивен и безболезнен.

LUNA™ 3: СПЕСТЕТЕ 40%

Изработенa от мек силикон с кадифено усещане, който е устойчив на бактерии, LUNA™ 3 е най-хигиеничният начин да почистите кожата си. Клинично е доказано, че четката отстранява до 99.5% от замърсяванията, омазняването и остатъците от грим – правейки този метод много по-ефективен от почистването на лицето само с ръце. Нейните ултра-меки силиконови връхчета нежно ексфолират мъртвите кожни клетки, без да причиняват раздразнения на кожата. T-Sonic™ пулсациите временно разширяват порите, за да премахнат замърсяванията в дълбочина – намалявайки риска от появата на пъпки, оставяйки ви с освежено лице. В режим „firming massage“, нискочестотните пулсации помагат за отпускането на точките на напрежение в лицето и за заглаждането на фините линии, което води до по-равномерен тен.

UFO™ 2: СПЕСТЕТЕ 40%

Никога не е било по-лесно да изглеждате млади за дълго време. UFO™ 2 осигурява незабавна и дълготрайна хидратация на кожата, като същевременно е клинично доказано, че увеличава нивата на влага в кожата с 126%, запазвайки ефекта до 6 часа. Масажът с T-Sonic™ пулсации повишава микроциркулацията, доставяйки необходимия кислород и хранителни вещества до кожните клетки, докато елиминира токсините – оставяйки кожата със здрав и сияен вид. Можете да използвате UFO™ 2 в комбинация с UFO™ активиращи маски, които в момента са с 30% отстъпка, или с шийт маски от FOREO

ISSA™ 2: СПЕСТЕТЕ 50%

ISSA™ 2 е първата в света силиконова ултразвукова електрическа четка за зъби – правейки я най-значимият напредък в грижата за устната кухина за последните 70 години. 100% водоустойчива и направена от медицински клас силикон, тази ултра-хигиенична 4-в-1  ултразвукова електрическа четка за зъби предлага пълна грижа за устната кухина и е клинично доказано, че отстранява 30% повече плака от обикновената ръчна четка за зъби. За разлика от другите електрически четки за зъби на пазара, ISSA™ 2 ви позволява да използвате естественото ръчно движение, като същевременно се наслаждавате на резултатите на електрическата четка за зъби. Захранва се от Sonic Pulse технология, която предлага 16 нива на интензивност за напълно персонализирано изживяване.

IRIS™: СПЕСТЕТЕ 50%

IRIS™ е неинвазивно, бързо, ефективно и ултра-хигиенично устройство за околоочен масаж, вдъхновено от древните техники за лимфен дренаж с пръсти, практикувани в Азия и революционизирано чрез патентованите масажните Т-Sonic™ пулсации на FOREO в Швеция. Клинично е доказано, че е 3.5 пъти по-ефективно от използването само на пръсти при намаляването на торбичките под очите, с 80% по-ефективно при изглаждане на контура на очите и със 70% по-ефективно при намаляване на тъмните кръгове

Освен тези отстъпки, можете да се възползвате и от страхотни намаления на селектирани продукти от най-продаваните артикули на FOREO, като ESPADA™, LUNA™ mini 3 и ISSA™ mini 2. В допълнение, независимо дали се нуждаете от почистващ гел за лице, UFO™ маска, или серум, продуктите за грижа за кожата на FOREO са също намалени с 30%.

Не пропускайте тези ексклузивни оферти, които ще бъдат налични за ограничен период от време – до 12 май.

За да научите още интересна информация за грижата за кожата и марката FOREO, последвайте @foreo_official в Instagram. В България продуктите на бранда са налични в Notino и Douglas, както и на foreo.com.

Обратно към всички новини от агенциите