Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Pringles и Crocs съчетават модата и вкуса в своя обща глобална колекция


Paragraph 42


Pringles и Crocs съчетават модата и вкуса в своя обща глобална колекция

За първи път в своята история „майсторите на вкуса“ – Pringles, навлизат в света на модата – с колекция, разработена заедно с лидера в създаването на ежедневни обувки, Crocs. В самия край на месец април 2024 г., те представят единствена по рода си колекция. Pringles x Crocs предлага на почитателите си по целия свят лимитирани модели, изработени в любимия на феновете стил, присъщ на Crocs. Колекцията включва и редица тематични Pringles Jibbitz™ - украшения, които могат да се използват за персонализиране на всеки чифт. 

В България, Pringles x Crocs, присъства с два чифта от емблематичния модел на бранда – Classic Clogs. Основно място в дизайна и при двата заема „маскотът“, разпознаваем още като лого на Pringles. Мустаците му се явяват каишка, а лицето му присъства върху лимитираните украшения, част от колекцията. Обувките от чифтовете могат да се комбинират свободно, като всеки цвят символизира любим на потребителите вкус на Pringles. Червено-оранжевият модел е посветен на обичаните Pringles® Original и Pringles® Cheddar Cheese, а синьо-зелената комбинация – на  Pringles® Sour Cream & Onion и Pringles® Salt & Vinegar. Феновете могат да изберат стила си според любимите си вкусове.

„Това партньорство съчетава наситения с вкус свят на Pringles с емблематичния комфорт на Crocs. Развълнувани сме от възможността за съвместно партньорство, която ни позволява да създаваме нови и иновативни продукти, които да  развълнуват нашите фенове", споделя Матиас Инфанте, заместник-председател на отдел „Глобални бранд партньорства“ в международния екип на Crocs.  

„Изключително щастливи сме от начина, по който Crocs и Pringles се обединиха в своя творчески подход, който умело съчетава мода, вкус и хумор. Феновете не само в Северна Америка, но и по целия свят – в Европа, Азия и Южна Америка могат да се насладят на тази колекция“, каза Дейвид Лий, старши глобален директор на отдел „Лицензиране на продажби и култура“ в Kellanova (част от чието портфолио е и Pringles). 

Продуктите, част от лимитираната колекция Pringles x Crocs, вече са достъпни за любителите на комфортните обувки у нас. Те могат да ги разгледат и закупят от специалната страница в официалния уебсайт на Crocs. Ексклузивните чифтове са лимитиран брой и ще бъдат налични до изчерпване на количествата. 

 

За Kellanova

Kellanova е световен лидер в Северна Америка с опит над 100 години в производството на снаксове, международни зърнени, замразени храни и нудли. Брандът обединява в портфолиото си богато разнообразие от марки, сред които Pringles®, Cheez-It®, Pop-Tarts®, Kellogg's Rice Krispies Treats®, RXBAR®, Eggo®, MorningStar Farms®, Special K®, Coco Pops® и други. Основна цел на Kellanova е да се превърне в най-успешната компания в своята пазарна ниша, като разгръща пълния потенциал на предлаганите брандове и хората, част от своите екипи. Повече информация за компанията е достъпна в корпоративния ѝ уебсайт: https://www.kellanova.com. 

 

За Crocs

Crocs, Inc. със седалище в Брумфийлд, Колорадо е световен лидер в производството на иновативни ежедневни обувки за потребителите на всяка възраст. Те съчетават комфорт и стил, които потребителите харесват и припознават. Марките на компанията включват Crocs и HEYDUDE, а продуктите ѝ се предлагат на пазара в над 85 държави. Повече информация за различните брандове, част от портфолиото на компанията, е достъпна на глобалните страници www.crocs.com и www.heydude.com, както и в официалния уебсайт на Crocs за България: https://www.crocs.bg/ и каналите им в социалните мрежи. 

Обратно към всички новини от агенциите