Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Участници от 13 държави ще се присъединят в най-мащабната образователна конференция ЕКНАЙС, 18-19 април в гр.София


KNOW YOUR BRAND


Участници от 13 държави ще се присъединят в най-мащабната образователна конференция ЕКНАЙС, 18-19 април в гр.София

Иновациите в образованието са ключът към развитие на обществото и разкриването на потенциала на всеки индивид. Чрез персонализирани учебни планове, използване на технологии и активни методи на обучение, образованието може да се превърне в мощен инструмент за подготовка на бъдещите поколения за предизвикателствата на света.


На 18-19 април, в гр.София, ще се проведе ежегодната и една от най-големите образователни конференции с международно участие на над 12 държави и над 100 делегати от различни страни в Европа.


Конференцията включва ключови лекции с водещи панелисти, като д-р Пламен Русев, Изпълнителен председател на борда на Webit, д-р  Александър Ангелов, съосновател и управител на "Център за творческо обучение", д-р Нели Колева, ръководител на екип “Стратегически партньорства” в Заедно в час / Teach for Bulgaria, проф. д-р Десислава Бошнакова, преподавател по ПР в Нов Български Университет. Събитието е обогатено и наситено с интерактивни, интересни и различни формати на работилници, водени от признати експерти в сферата на образованието. 


Във време, в което технологичните иновации трансформират всеки аспект на нашия живот, образованието се променя всеки един ден. Дигиталните технологии предлагат обещаващи нови подходи за учене и преподаване, преодолявайки традиционните методи и отваряйки врати към нови, интерактивни и персонализирани учебни занятия.

Официалното откриване на конференцията е от 09:30 ч. На 18 април, в гр.София, хотел “Метрополитън”.

Тази година домакин на конференцията на ЕКНАЙС е България в лицето на Българската асоциация на частните училища, БАЧУ.


ЕКНАЙС е дългогодишен международен партньор на БАЧУ, с който осъществяваме редица международни проекти, както за българския, така и за международния контекст. Инициатива с мащаба на конференцията, която подготвяме, е важна за развитието на образованието, придобиване на нови знания и практики между различните образователни институции.

Обратно към всички новини от агенциите