Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Българският бизнес с нова възможност за обновяване и рециклиране на UPS системи


M3 Communications Group, Inc.


Българският бизнес с нова възможност за обновяване и рециклиране на UPS системи

Eaton, лидерът в умното управление на захранването, на 1-ви април обяви старта на Trade-In 2024 - нова програма, която улеснява ИТ компаниите, като им позволява не само да ъпгрейднат UPS системите си на преференциални цени, но и да рециклират безплатно старите си устройства по екосъобразен начин. 

Програмата Trade-In 2024 е отворена за клиенти в Европа, включително и България, от 1 април до 30 юни 2024 г. и предлага следните предимства:

-    отстъпка за закупуване на ново най-добро в класа си UPS устройство на Eaton;
-    безплатно рециклиране на старото UPS устройство по екологичен начин;
-    експертни съвети от оторизирани партньори на Eaton, за да се гарантира, че клиентите избират UPS система, която отговаря на техните нужди.

Офертата е достъпна чрез официалните ИТ партньори на Eaton и се отнася до широка гама линейно-интерактивни и онлайн UPS модели на компанията, подходящи за всяка ИТ инфраструктура. Повече информация за програмата и гамата от устройства в нейния обхват може да видите тук.

Trade-In 2024 е част от нашия постоянен ангажимент за устойчивост и предоставяне на стойност за нашите клиенти“, каза Филипа Соарес, мениджър „Продуктов маркетинг“ за UPS в Eaton, EMEA. „Като разменят своите стари UPS устройства, клиентите могат не само да преминат към най-новата технология на намалена цена, но и да допринесат за намаляване на електронните отпадъци, получавайки гаранцията, че старите им устройства се изхвърлят по екологичен начин.“

Новите UPS системи на Eaton предлагат редица предимства, включително:

-    по-добра защита на данните и оборудването от прекъсвания на захранването;
-    по-висока енергийна ефективност, което може да доведе до намаляване на разходите за енергия;
-    по-добра съвместимост със съществуващата ИТ инфраструктура.

Филипа Соарес добавя:Редовното обновяване на UPS системите помага за защитата на ИТ инфраструктурата, предотвратява загубата на данни и съхранява ценното оборудване. Заедно с нашите ИТ партньори, ние предоставяме на бизнеса експертни съвети, за да осигурим плавен преход от техните съществуващи UPS устройства към по-ново решение, което е напълно съобразено с техните нужди.“

За да научите повече за Trade-In 2024 и да се възползвате от програмата, посетете този линк.

Обратно към всички новини от агенциите