Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Автокино гостува в Шумен на 17 и 18 април


V+O Communication


Автокино гостува в Шумен на 17 и 18 април

Уникалният автокино фестивал с български филми идва в Шумен на 17 и 18 април. Автокино @Kaufland ще прожектира едни от най-хитовите български филми на паркинга на Kaufland на ул. „Бели Лом“ №1. Фестивалът започва в 20:00 часа с хитовия филм „Диада“ и още същата вечер ще продължи с „Уроците на Блага“ в 21:40 ч. На 18 април зрителите ще могат да се насладят на „Пулсът на танца“ (от 20:00 ч) и „Чума“ (21:50ч). 

Паркингите на хипермаркетите на Kaufland се превръщат в кино под звездите за трета поредна година. Национално турнето ще обиколи 13 града до края на май, а в два от тях ще има среща с актьор от избран български филм. Зрителите на единственото пътуващо автокино в България ще могат да гледат четири от най-касовите български заглавия от последните месеци – „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“. 

Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и след спирката си в Шумен ще продължи към Русе (20 и 21 април), Велико Търново (22 и 23 април), Плевен (24 и 25 април), София (27, 28 и 29 април),  Перник (30 април и 1 май), Пловдив (7 и 8 май), Стара Загора (9, 10 и 11 май), Сливен (12 и 13 май), Ямбол (15 и 16 май), Бургас (17 и 18 май) и Силистра (20 и 21 май).

Уникалната инициатива Автокино @Kaufland дава по-дълъг живот на българските филми и предоставя един интересен и безопасен начин за гледане от уюта на личния ни автомобил. На територията на 13 паркинги на Kaufland в цяла България, зрителите могат да очакват над 60 прожекции на едни от най-популярните нови български филми хипермакетите ни.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата. 

 

Обратно към всички новини от агенциите