Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

НКЖИ ще отвори ценовите оферти за участие в обществена поръчка с обект: „Реконструкция и електрификация на жп линията Димитровград-Свиленград”


ДП "НКЖИ"


НКЖИ ще отвори ценовите оферти за участие в обществена поръчка с обект:  „Реконструкция и електрификация на жп линията Димитровград-Свиленград”
На 04.08.2011 г., в 10.00 ч., в сградата на ДП НКЖИ, на бул. Мария Луиза № 110, комисия назначена от генералния директор на компанията, ще отвори и оповести ценовите оферти на допуснатите до този етап, участници в обществена поръчка с обект: „Реконструкция и електрификация на жп линията Димитровград-Свиленград”. Железопътният участък Димитровград-Свиленград е част от Транс-европейската железопътна мрежа и се обуславя от необходимостта железопътната линия да бъде приведена в съответствия с изискванията към Транс-европейските железопътни линии и като част от тях, да отговаря на изискванията за оперативна съвместимост на железопътната инфраструктура. Постигането на тази оперативна съвместимост, както и скорост от 160 км/ч е основна цел на проекта. Проектът е с индикативен бюджет 154 млн. евро без ДДС. Участниците могат да участват само за една обособена позиция в пълния й обем. Критерий за оценка е икономически най-изгодна оферта.
Обратно към всички новини от агенциите