Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

„Силата на позитивното мислене” - теории, практика и доказателства

PRates Agency Ltd.


6 март 2013 г.

На 9-ти март, събота, ще се проведе семинар, който доказано променя живота дори и най-големите неверници в силата на мисълта и нейното влияние върху успехите ни и сбъдването на мечтите. Това е път към нас самите, който не се извървява само, като гледаш филми или четеш книги. Ако бе така ние нямаше да ходим на училище и пред нас да стои учителят, който да ни напътства стъпка по стъпка как да се изучим и когото можем да попитаме във всеки един момент, когато нещо не ни е ясно. И по-важното да получим отговори на въпроси, които сме приемали за даденост или чиито отговори няма къде да прочетем.

Не случайно семинарът също така се нарича „Портал на мечти” и „Всяка пешка може да бъде цар”. Много хора са се убедили лично в това и са променили живота си в позитивна насока. Лектор е ivomir, издател на Джон Кехоу за цяла Европа. Самият ivomir прочита с много скептицизъм първата книга на Кехоу, а в последствие разбира, че тези методи работят. Той самият е завършил ядрена физика и това му помага да даде отговори на много въпроси. Именно ivomir е и човекът, който създава „Теория на когиталността” (cogito – от. лат., мисля). Това не е просто книга, а цяло учение, което надминава по параграфи дори това на Джон Кехоу. Защо и как може да се убедите сами като си закупите покана за събитието на стойност 89лв (и тази цифра не е случайна). Тя включва сутрешно кафе и дребни сладки, сандвич и безалкохолна напитка и следобедно кафе. По време на семинара ще имате възможност да си закупите на преференциални цени книги на Джон Кехоу и ivomir.
Не пропускайте събитието, което ще промени живота ви, защото силата на мисълта прави вашите мечти реални! Нека началото на промяната започне в 8.30ч на 9 март (събота) защото всеки го заслужава. Телефони за резервации и повече информация: 0988 800 944 и 0888 86 80 86.
А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката, театърът и позитивните инициативи в клуба имат значение.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ