Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Wizz Air с 20% отстъпка* днес за полетите от България до 6 морски страни

M3 Communications Group, Inc.


31 юли 2020 г.

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, днес предлага атрактивна отстъпка от 20%* за всички свои полети до Португалия, Гърция, Малта, Кипър, Испания и Италия. Местата на промоционални цени са вече в продажба, а отстъпката е валидна за всички полети от България до изброените ваканционни страни без ограничения за периода на пътуване.

Към момента Wizz Air предлага удобни полети от София до прекрасните морски курорти Миконос (Гърция), Ларнака (Кипър), Бари и Катания (Италия), Аликанте и Валенсия (Испания), Малта. Ако пък сте любители на забележителностите, в днешната оферта на Wizz Air също има много опции на изгодна цена за вас, защото включва едни от най-популярните туристически дестинации – от София може да летите директно и бързо до Барселона, Мадрид, Милано, Неапол или Лисабон, а от Варна - до Барселона, Атина и Милано. Всички интересни маршрути в мрежата на Wizz Air може да разгледатe на wizzair.com.

Независимо дали търсите горещо морско приключение, или искате да посетите интересна нова дестинация, днешната оферта на Wizz Air предлага чудни варианти за всеки и гарантирано добро прекарване. А възползвайки се от настоящата отстъпка на авиокомпанията, клиентите не само ще изберат да летят на изгодна цена, но и ще подкрепят отговорното и екологично пътуване на борда на най-зелената флотилия в Европа**.

Когато и да решите да посетите Португалия, Гърция, Малта, Кипър, Испания или Италия, сега е моментът за резервация на wizzair.com. Специалното намаление от 20%* за полети от и до тези изкусителни страни е валидно единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Щастливи сме да предложим днес на българските ни клиенти тази страхотна оферта от 20%* отстъпка за всички наши полети до 6 морски страни. В богатата мрежа на Wizz Air от България всеки може да открие подходящата дестинация за следващата си почивка, а ако резервирате днес полет до слънчевите Португалия, Гърция, Малта, Кипър, Испания или Италия, ще се възползвате и от чудесната ни промоционална оферта. Така че призоваваме клиентите да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Приятелски настроеният ни български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-безопасните условия на борда на най-зелената флотилия** в Европа.“

*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Промоцията важи от 00:00 до 23:59 часа CEST на 31 юли 2020 г. („Промоционален период“). Отстъпката от 20% важи само за полети от и до Португалия, Гърция, Хърватия, България, Черна гора, Малта, Кипър, Испания и Италия, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Отстъпката от 20% важи само за резервации, направени на wizzair.com или в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Промоцията не е приложима за групови резервации.
**Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ