Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Шведският outdoor специалист Fjallraven съветва какво е най-подходящото облекло и екипировка за летни приключения на открито

United Partners


30 юли 2020 г.

Ако питате нас, навсякъде е чудесна дестинация това лято, стига да е на открито и сред природата! Но, какво да облечем в планината? Коя е най-подходящата раница/чанта за лека разходка извън града? Fjallraven (Фиелревен) ще ви помогне да подберете правилната екипировка, за да сте готови да отидете навсякъде!

Една от препоръките на марката за този сезон е High Coast Lite Jacket - леко и удобно яке за вятър с опростен дизайн и червено-бял логотип с известната Fjallraven лисица. Когато искате да го приберете, можете просто да го сгънете и пъхнете в собствения му джоб и така носенето на резервно яке става наистина лесно. А от такова винаги имате нужда в планината, особено предвид променливите атмосферни условия през лятото.
Друга полезна иновация в портфолиото на Fjallraven за тази година са панталоните и роклята от серията High Coast, и двете следващи традицията на стилните и безвременни дизайни на шведския бранд. Леката и разтеглива материя на панталоните гарантира, че нищо няма да застане между вас и спонтанната идея да излезете на разходка след работа или с колело до любимия си плаж. Подобно на останалите облекла в колекцията, роклята е направена от рециклиран материал с два джоба за ръце отстрани. Кройката в кръста позволява да се регулира според формата и стила, а проветривия отвор на гърба я прави още по-удобна и в най-горещите летни дни.
Относно раницата, Fjallraven има няколко подходящи идеи – като тук ще се спрем на High Coast Foldsack 24 и High Coast Rolltop 26. Първият модел раница има интелигентна функция за сгъване отгоре, така че, дори когато е вече пълна и изведнъж се сетите че трябва да приберете още нещо, все пак ще можете да я затворите. Вторият модел пък е водоустойчива раница, идеална за дейности и излети в близост до или по вода. А и ако случайно ви изненада някой летен дъжд… И двете са направени от 100% рециклиран материал, а дизайнът им, разбира се, се основава на традициите и основните ценности на Fjallraven. Прости решения, изчистени линии и безвремие. С лекотата, с която трябва да можете да излезете в природата.
Още от създаването си през 1960г., Fjallraven прави дрехи и екипировка за открито, които имат за цел да помогнат на хората да се наслаждават на разходките си навън, в близката гора или планина, на активната си почивка сред природата, или на пътуването си до работа и училище. И това, дори в атмосферни условия, в които много хора биха предпочели да останат вкъщи. За пролет-лято 2020 г. марката е разработила тъкани, които са по-проветриви и изсъхват по-бързо, идеални за слънчевите дни. За създаването им шведската компания залага на същите високи стандарти за функционалност, устойчивост и дизайн, с които се характеризират и останалите й линии.
Научете повече и разгледайте моделите от линията High Coast на www.fjallraven-shop.bg и в магазина на марката в The Mall, бул. Цариградско шосе 115, София.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ